Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6hetes vagyok ma voltam uh-on...

6hetes vagyok ma voltam uh-on azt mondták nincs szívhang, petezsák kisebb lett. Van még remény?

Figyelt kérdés
2009. júl. 17. 18:37
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
szia! bocsánat,hogy tegnap nem válaszoltam de bent tartottak a kórházban és most jöttem haza.soha életemben nem fájt még ennyire semmi!testileg és lelkileg egyaránt. utána nagyon rosszul voltam nagyon erős görcseim és vérzésem volt,most már egy kicsit jobb.szerencsém volt a dokival még nem találkoztam ilyen kedves,emberséges,megértő orvossal ráadásul még jó szakember is!nagyon vígasztalt,hogy szerinte egészséges vagyok és akármikor lehet babám kérte,hogy a következő mensi után hívjam és megnéz a kórházban utána mindent megteszünk a babáért.kellemesen csalódtam.ennyit rólam.nektek nagyon jó egészséget,sok boldogságot a babához!!!köszönöm,hogy szurkoltál nekem!!!!
2009. júl. 24. 16:01
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Utolsó válaszoló vagyok!

Nagyon-nagyon sajnálom a történteket :-( Elszomorító, hogy veled is megtörtént.Hidd el a következő terhességed sikerülni fog!!!Pihenj most amennyit csak tudsz.Nekem is volt tavaly 1 Missed AB-m,4mensit vártunk és utána rögtön teherbe estem.Most meg alig 1 hónap múlva szülök.

Kívánom,hogy TE is ilyen hamar babás legyél.Sok erőt és kitartást kívánok Neked és a párodnak!!!!

2009. júl. 24. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!