Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy mondtátok el a párotoknak...

Hogy mondtátok el a párotoknak, hogy fiú vagy lány lesz a babátok? Sajnos nem tud velem jönni az uh-ra, szolgálatban lesz.

Figyelt kérdés
Azt mondta,úgyis hallani fogja a hangomból,ha utána felhívom,de hát azért mégse úgy akarom közölni majd vele.
2018. júl. 21. 11:14
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
67%
Egy rózsaszín cumival mentem haza. Nem is telefonáltunk, bár az igaz, hogy otthon volt a nagyobb gyerekkel én meg 10 perc alatt otthon is voltam.
2018. júl. 21. 11:20
 2/27 anonim ***** válasza:
84%
Olyan időpontot kértem mikor velem tudott jönni.
2018. júl. 21. 11:20
 3/27 anonim ***** válasza:
71%
Mi együtt tudtuk meg egy babaváró bulin: megkértük az orvost hogy ne mondja el hanem írja fel és tegye borítékba aztán azt odaadtuk az illetékesnek aki megszervezte a rózsaszín meglepetést. Mostmár mondjuk ehhez késő nálatok. :)
2018. júl. 21. 11:22
 4/27 anonim ***** válasza:
86%
Én megmondtam és kész. Nem igazán szeretjük a felesleges "rákészülést". Mivel tökmindegy a neme,nem ünnepelünk ezen semmit.
2018. júl. 21. 11:25
 5/27 anonim válasza:
42%
Csináltass egy tortát belül kék vagy rózsaszín krémmel, amit a párod vág majd fel.
2018. júl. 21. 11:31
 6/27 anonim ***** válasza:
75%

Jézusom...

Drágám, fiú lesz!

2018. júl. 21. 11:40
 7/27 anonim ***** válasza:
57%
Sehogy, szuleskor tudtuk meg mindharom gyereknel. Nem kerdeztuk meg, meglepetest szerettunk volna.
2018. júl. 21. 12:09
 8/27 anonim ***** válasza:
61%

Valószínűleg nem bírtam volna ki egyiknél se, és úgyis felhívtam volna rögtön utána, hogy elújságoljam. Anyukámék pl így tudták meg, a férjem közben anyóst hívta. Nem a nemémek örültünk, az első lány, most a második fiú lesz, egyformán örültünk nekik, csak kíváncsiak voltunk rá nagyon, ezért volt az izgatottság.

De én is úgy kértem inkább időpontot, hogy előttem volt a havi beosztása, és úgy csináltam, hogy ráérjen, együtt mentünk.

2018. júl. 21. 12:11
 9/27 anonim ***** válasza:
20%
Olyan jelentéktelen infó, hogy nem is emlékszem.
2018. júl. 21. 12:53
 10/27 anonim ***** válasza:
63%
Velem ott volt, amugy meg feleslegesnek tartom a nagy flancolast, szimplan kozoltem volna vele: dragam, lanyunk lesz. 😃
2018. júl. 21. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!