Ti mennyire tartottãtok be azt, hogy mit nem szabad enni terhessêg alatt?
Figyelt kérdés
Annyi felet irnak a neten, hogy miket tilos ill. mit ajanlott inkabb kerulni. Ti betartottatok mindet?
Nyers husokat vagy halat, peneszes sajtot nem fogyasztok en sem, de eddig nem is tudtam, hogy a mez vagy az eper is artalmas lehet, nem is beszelve a fahejrol. kicsit tulzasnak erzem ez utobbi harmat . mi a velemyenetek?
2018. jún. 17. 15:26
21/22 Vundika válasza:
Szia. Én is mindent eszek amit megkivanok :) Nyugodtan te is egyél ami csak jólesik.. Kivéve a nyers hús.. Boldog babavárást egy 32hetes kismama :)
22/22 anonim válasza:
#19: nekem senki semmit nem mondott, hogy ne lehetne. Se védőnő, se senki. Úgyhogy az alapján bármit ehettem volna terhesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!