Mi tartottatok legmegalázóbbnak a terhesség során? Mit lehet ellene tenni? Engem ezek eléggé elborzasztanak, szóval félek.
Én pl azt,mikor vizsgálat közben nincsenek rád tekintettel,és szaladgálnak orvosok nővérek ki-be.
Vagy éppen fekszel széttett lábakkal,és közben traccsparti van melletted,és percekre otthagynak(abban a helyzetben nagyon soknak tűnik)
Én alapban is utálok nőgyógyászhoz menni,pedig volt benne részem bőven,3 gyerekem van.
Ezért jobb ha magándokid van,de nem mindenki tudja vagy akarja megfizetni.Nekem volt,mégis mindig a kórházba hívott.Nem tudom máshol milyenek a kórházak,de nálunk a morál szörnyű.Emberszámba se vesznek.
Boldog babavárást.
Na amit a második válaszoló írt én nem engedtem.Elküldtem a jó francba őket.
3-ik voltam.
Nem egyertelmu, hogy mire gondolsz kerdezo!
A vizitek minden mutek utan megeesnek, nemcsak szules utan. Nekem egyaltalan nem volt ciki, hiszen sajat erdekemben neznek meg.
Az rossz, amikor bunkon viselkednek az emberrel a korhazban, de ez megint olyan, hogy nemcsak szuleskor, hanem barmilyen mutetkor megeshet. A dokitol, noverkektol fugg sok minden.
Ja, valakitol hallottam olyat, hogy vedonohoz kellett jarnia, es minden kismamat kiultetett a vedono a varakozoba, es egyesevel kerdezte mindegyiktol, hogy na, mennyit hizott? Esetleg meg be is szolt valamit a vedono, sok a kg, esetleg keves.
Pl. ezen lepődtem meg:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
De most, hogy hallottam róla, már felkészültem lelkileg és igyekszem rákérdezni majd, hogy ilyen van-e és megbeszélni, hogy én nem szeretném....de ezért jó lenne tudni, hogy még van-e más is?! Jó hát azért az ember pár dologra felkészül, de ez pl. váratlan volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!