Mi tartottatok legmegalázóbbnak a terhesség során? Mit lehet ellene tenni? Engem ezek eléggé elborzasztanak, szóval félek.
Nekem sincsenek nagyon kellemes tapasztalataim a kórházunkkal kapcsolatban. Már tudom, hogy kik azok a dokik, akiknél nem szeretnék szülni (nincs fogadott). Engem az bosszantott nagyon, mikor még nem voltam babás és a nőgyógyászatra jártam éves szűrésre. Sikerült mindig a legbunkóbbakat kifogni. Akkoriban 2 dokit írtam le. Mióta terhes vagyok, csatlakozott még egy hozzájuk.
Volt, hogy a 12. heti uh-n voltunk a párommal. Ő szerencsére mindent látott, én semmit! :( A dokit nem érdekelte. Aztán mikor mondtam, hogy szeretnék képet kérni (egy gombnyomás), ő: minek, még olyan felesleges, úgyse látszik semmi és csak a pénzét pocsékolná. Bunkó!
Na attól meg tuti kiborulnék, ha tanoncok jönnének be, ha vizsgálat van. Mindenkit elküldenék a ....
Amúgy a terhességem elején voltam kórházban pár napot és én úgy láttam, hogy nálunk is szokás ez a vattanézegetés. És persze nem négyszemközt, hanem mindenki előtt.
Ja és ha már megalázó.....amíg bent feküdtem, volt pár olyan, akinek abortusza volt.....minek mondják?....egészségügyi kaparás. Szóval az tök ciki, mikor viszik őket fel és a hülye hálózsákból kint van mindenük, amikor meg hozzák őket (tök kábultak!), nem érdekli az ápolót, hogy mindene kilóg! Mintha egy zsák krumpli lenne. :(
23 hetes kismama
Kedves utolsó,
Erősen gondolkodom az otthon szülésen épp a megfogalmazott félelmek miatt, na ez már egy másik téma.KÖszi a válaszokat. Nem én pontoztam le senkit, van egy kretén mostanában. Tuti valami feudalizmusból itt rekedt barom az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!