Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi tartottatok legmegalázóbbna...

Mi tartottatok legmegalázóbbnak a terhesség során? Mit lehet ellene tenni? Engem ezek eléggé elborzasztanak, szóval félek.

Figyelt kérdés
2009. febr. 3. 23:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
75%
Szia! Én erről még nem is hallottam! Szerintem is felháborító. Én Kecskeméten szültem 4 hónapja itt szerencsére nem csinálják. Én azt ajánlom érdeklődj, hogy ott ahol szülsz mi a szokás és ha ilyen barbárok lennének akkor beszéld meg a dokiddal, hogy ha lehet négyszemközt egy vizsgálóban ő nézzen meg. Én biztos ezt tettem volna! Sok boldogságot a picihez!
2009. febr. 4. 07:58
 12/22 anonim ***** válasza:
76%
Hüvelyi ultrahangot készítettek. Fekszek szépen széttárt lábakkal (2 orvos meg egy asszisztens volt bent), erre bejön még két orvos és 5 diák. Se szó, se beszéd mindegyik elkezdett nézegetni, meg megbeszélni egymás között, hogy ki mit lát, gondol. Hát ezt nem bírtam, szóvá tettem. Így is szégyenlős vagyok, elég volt a 3 ember, miért kellett még 7-nek bejönnie, főleg úgy, hogy előtte meg sem kérdeztek...
2009. febr. 4. 08:06
 13/22 anonim ***** válasza:
75%
én ezért megyek olyan kórházba ahol nagyon nyitottak az új dolgokra (szülési módok...stb) és megbeszéltem a dokival, h szülés tervet csinálok, amiben ezt is leírtam, h nem akarom, h más rajta meg az esetleg szükséges orvos/ápolón kívül jöjjön és vizsgáljon. Ajánlom Neked is, beszélj vele erről, érdeklődj, mi a szokás a kórházban, és állíts össze listát Te is!
2009. febr. 4. 08:22
 14/22 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem a kérdezőnek van igaza.Hiába a saját érdekem,ne viziten nézegessenek.Hivjanak be vizsgálatra egy külön helyiségbe,kérdezzennek ott,nézzegessenek ott.Az pedig pofátlanság volt,hogy kérdezés nélkül jöttek be az orvostan hallgatók.Tuti botrányt csináltam volna.Amugy nekem a legmegalázobb az volt,mikor Belgyógyászati vizsgálatra kellett menni.Egy idősebb hölgy volt aki az EKG készitette,nagyon durva volt,lenéző és kiosztott olyanokért amit nem is csináltam.Például azt mondta egyfolytában mozgok.A végén leszagatta róllam az elektrodákat és elkezdte fikázni a köldökömet,hogy hogy lehet ilyen béna köldöke valakinek.Felöltöztem és megkérdeztem tőlle,hol találom meg az intézet vezetőt.Persze nem mondta meg.Azt mondta ilyenkor nem elérhető.Majdnem sirva jöttem ki.Hozzátenném ápolónő vagyok.
2009. febr. 4. 10:05
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Én Veszprémi,vok és 5hónapja szültem,nálunk sincs betétnézegetés,de minden nap volt gátkezelés,amit egy nővér csinál, és négyszemközt,felfeküdtünk egy vizsgálóasztalra és megnézte a gátsebet majd leöntötte langyos fertőtlenítős vízzel.Nálunk a kismamák nagyon szerették,mert jól esett.
2009. febr. 4. 11:04
 16/22 anonim ***** válasza:
75%

Nekem sincsenek nagyon kellemes tapasztalataim a kórházunkkal kapcsolatban. Már tudom, hogy kik azok a dokik, akiknél nem szeretnék szülni (nincs fogadott). Engem az bosszantott nagyon, mikor még nem voltam babás és a nőgyógyászatra jártam éves szűrésre. Sikerült mindig a legbunkóbbakat kifogni. Akkoriban 2 dokit írtam le. Mióta terhes vagyok, csatlakozott még egy hozzájuk.

Volt, hogy a 12. heti uh-n voltunk a párommal. Ő szerencsére mindent látott, én semmit! :( A dokit nem érdekelte. Aztán mikor mondtam, hogy szeretnék képet kérni (egy gombnyomás), ő: minek, még olyan felesleges, úgyse látszik semmi és csak a pénzét pocsékolná. Bunkó!

Na attól meg tuti kiborulnék, ha tanoncok jönnének be, ha vizsgálat van. Mindenkit elküldenék a ....

Amúgy a terhességem elején voltam kórházban pár napot és én úgy láttam, hogy nálunk is szokás ez a vattanézegetés. És persze nem négyszemközt, hanem mindenki előtt.

Ja és ha már megalázó.....amíg bent feküdtem, volt pár olyan, akinek abortusza volt.....minek mondják?....egészségügyi kaparás. Szóval az tök ciki, mikor viszik őket fel és a hülye hálózsákból kint van mindenük, amikor meg hozzák őket (tök kábultak!), nem érdekli az ápolót, hogy mindene kilóg! Mintha egy zsák krumpli lenne. :(

23 hetes kismama

2009. febr. 4. 11:41
 17/22 anonim ***** válasza:
76%
Mikor én mentem szülni, szépen aláírtam egy papírt, hogy gyakornokok nem jöhetnek be. Fogadott orvosom volt, csak ő volt ott velem, meg néha a szülésznőm. Viziteken megkérdezték rendben van e minden, nem nézték sem a betétet, sem a varratot, ezt a saját orvosom tette. Nekünk azt mondta a nővérke, hogy ne is húzzunk bugyit az ágyban, hogy lássák mennyi vér folyik ki. Erre megkérdeztem, hogy ő hajlandó lenne e vérben feküdni? Persze, hogy húztam bugyit, és folyamatosan cseréltem a betétet. Azért bármit nem tehetnek ám meg, ne aggódj, csak amibe beleegyezel. Nekem nem volt kínos élményem a terhességem során, persze a vizsgálatok kicsit azok, de hát azt muszáj.
2009. febr. 4. 12:37
 18/22 anonim ***** válasza:
67%
6:34 vagyok.kedves kerdezo.en egyedul voltam a szobamban a vedonovel aki meg nezett.az egesz 5perc.es ha ez neked olyan megalazo szokas(ahogy irod)akkor meg szulni is nehez fogsz.sok sikert
2009. febr. 5. 09:28
 19/22 anonim ***** válasza:
95%
utolso vagyok,amugy ha bejonne mas is mint a doki,vagy a vedono ugy kuldenem a f..ba hogy csak na.egyszeruen ki kell kuldeni.nem kell felned semmitol.
2009. febr. 5. 09:29
 20/22 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó,

Erősen gondolkodom az otthon szülésen épp a megfogalmazott félelmek miatt, na ez már egy másik téma.KÖszi a válaszokat. Nem én pontoztam le senkit, van egy kretén mostanában. Tuti valami feudalizmusból itt rekedt barom az.

2009. febr. 5. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!