Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi tartottatok legmegalázóbbna...

Mi tartottatok legmegalázóbbnak a terhesség során? Mit lehet ellene tenni? Engem ezek eléggé elborzasztanak, szóval félek.

Figyelt kérdés
2009. febr. 3. 23:06
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
67%
Kedves Kerdezo!Az utolso vagyok.en is legkozelebb otthoni szulest szeretnek.nekem tetszik ha valaki otthon szul.az biztos,hogy nyugotgtabbak a korulmenyek.barhogy is valasztassz,jo szulest kivanok.
2009. febr. 6. 09:49
 22/22 anonim ***** válasza:
76%

Az a legmegalázóbb, ha tárgyként beszélnek az emberrel. Főleg nőgyógyászaton, fehérnemű nélkül. Sőt, ha csak lediktálják az asszisztensnek mit írjon, közben semmibe veszik az embert. Ha kérdezek valamit és utána furcsa nem logikus szégyenérzetem van, hogy meg mertem valamit kérdezni... Ha nem vesznek emberszámba, és lealacsonyítóan beszélnek velem.

Ezen kívül, igen, amit sokan írtak. Megkérdezés nélkül orvostanoncok lépnek be. Nekem nagyon jó szülésem volt, minden olyan szépen zajlott, az egyetlen rossz élményem, hogy megjelentek a tanoncok megbeszélés nélkül, a legkiszolgáltatott helyzetben, a kitolási szakaszban. Megkérdezték az orvosomat, aki erre azt mondta nekik, hogy miért engem kérdeznek, a kismamát kell. Persze csak megzavartak mindkettőnket, ki is küldtem őket. De mennyire tökéletes lett volna a betolakodásuk nélkül. Az ilyent előre meg kell beszélni, nem mint a keselyűk...

2009. márc. 12. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!