Kismamák, aki bármilyen diétát tartottatok a terhesség alatt, sikerült a végégig szinte csak annyit hízni, amennyi a baba meg a lepény, víz stb?
Igen! :)
7kgot hiztam, babám 3930g-al született.
Mikor hazaértem a kórházból par kilóval kevesebb voltam mint amivel kezdtem a terhességet.
A terhesség második felében nem ettem feherkenyeret, csak 6,1%os szénhidrát tartalmu kenyeret.
Szia!
Igen, sikerült! :)
6 kg-ot híztam, plusz a végén feljött 2 kg víz.
Mikor hazajöttünk a kórházból ugyanannyi voltam,mint terhesség előtt.
3 hónapja szültem azóta lement még 5.
Én csak odafigyeltem arra,hogy mit és mennyit ettem.
5-ös!
160 gramm szénhidrátot. Onnan, hogy fogsz egy tápanyagtáblázatot és egy grammpontos mérleget és MÉRED fegyelmezetten minden nyers összetevő súlyát és számolsz.
Okés...aki eleve felesleggel kezdte ott könnyű gazdálkodni.
Ezzel figyelni kell mert nálunk majdnem a picibe került a 12%os izom-zsír arányom!!!
7 hetesen tüdőgyulladásom lett egy ki nem kezelt légúti fertőzéstől, átment a mellhártyámra, tört egy bordám. 164 cm és 54 kilóval indítottam, szálkás izom nemigen volt miből fogyni mit adni a picinek a betegség vitte a kalóriákat, hiába ettem. 50 kg-al vonultam kórházba izmokat úgy ahogy voltak a szervezetem leépítette. Infúziós táplálás és társai. 48 kgal jöttem haza. Annyi erő nem volt a lábamba hogy a 2.ra feljöjjek. Előtte 2 hónappal maratont futottam!!!
Mi ebből a tanulság? Ha beüt a krah jó ha van 2-3 kiló talomba mert ha a szervezetednek választani kell a pici és közted ő a picit fogja támogatni és elvesz tőled mindent!!
Szóval ha valaki némi felesleggel esik neki a terhességnek akkor lehet sőt kell is az odafigyelés, de nulla tartalékkal nem éri meg csak a baba súlyát felszedni!!
Nyilván az esetem nem mindennapos ennyi szirszart mint én ember nem kapott össze 10 terhesség alatt sem, de most nyugodtabb vagyok 23 hetesen 56kg-al...igaz kevesebb izom, itt ott akad fognivaló is de nekem kell ledolgoznom úgyis nem!? 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!