Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hepinetnél járt vki a terhessé...

Hepinetnél járt vki a terhesség vége felé súlybecslés, lepény helyzete, méhszáj állapot felmérése miatt Uh-n?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy nálunk nem nézik a terhesség végén már uh-val a babát (max. áramlást) és súlybecslés sincsen.

3. babát várom és tudni szeretném ezúttal, hogy kb. mekkorára számíthatok méret tekintetében. A lepényem is elejétől mélyen feküdt utoljára 32 hetesen nézték még akkor is hümmögős kategória volt (még a méhszáj pereménél volt) azóta nem volt se uh se semmi, csak ctg. Én így nem vagyok nyugodt. Orvosom nincs, csak szülésznőm. Gondoltam elmennénk akkor 4d uhra vagyis ilyen fizetősre emiatt.

De hallottam sokaktól hogy ezeken a babamozizó helyeken nem néznek ilyen egészségügyi dolgokat , hanem tényleg csak a baba mozizása az egész.

2013. jún. 19. 14:12
 1/6 anonim ***** válasza:
A hepinetnél voltunk mi is, amikor már nem ultrahangoztak a szakrendelésen,de sima 2d-sen, és ott mindent megnéztek, amit akartunk. Ilyenkor már nem is moziznak úgy tudom, mert ugye zavarja a babát, már nagy.
2013. jún. 19. 14:21
 2/6 A kérdező kommentje:

Én csak azt tudom hogy olyankor (36 hét felett) már azért nincs értelme mert nem tudnak látótérbe hozni nagyon semmit, olyan kicsi a hely, me úgy össze vannak már gömbölyödve:)) dehát nem is ezért mennék ugyebár hogy arcáról vagy bármiről fotót kérjünk, csak ezt szeretnénk hogy amit írtam nagyjából pontos súlybecslés stb.

De nem is találtam ilyesmit a honlapon csak 12. 18. hetes uht ír meg babamozizást..:(

Ti melyiken voltatok ami 2 d uh és 6990 ft?

2013. jún. 19. 14:25
 3/6 anonim ***** válasza:
A kisfiamat minden orvos a 12. Héttől nagynak látta. 3 x voltunk 3-4d- s uh.- on, mindig másnál, a saját dokim is mindig uh-ozott, és még a csnk- ban is voltam, s ott az x- dik doki is nagy4 kg felettinek saccolta. Ehhez kepest 39 héten született egy 3.5 kg- os, 57 cm- es babám. Szóval azért ne vegyél mérget arra amit mondanak. Átlagolnak több méret alapján, és elég nagy a tévedés lehetősége.
2013. jún. 19. 14:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Tudom igen :) de elvileg úgy tudom egy jó uh-s meg aki nem csak hasraütés szerűen mond vmit az azért pár száz grammnál nem téved többet.Épp ezért mennék most olyan helyre ahol vmennyire odafigyelnek erre mert nekem is a második babámat közel 1 kg val kisebbnek ígérték...azért annyit tévedni elég meredek...
2013. jún. 19. 15:01
 5/6 anonim ***** válasza:
1.vagyok, igen, azon a sima 2dsen, már nem tudom mennyibe került, de az lesz az. Hát nekünk csak azért kellett, mert faros volt, és kíváncsi voltam, befordult-e, meg hogy mennyi a víz még. Nekünk jó volt, hogy elmentünk. Próbáljátok meg szerintem.
2013. jún. 20. 08:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen ez lesz akkor, nyugodtabb lennék még ha csak 2 d-s is.
2013. jún. 20. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!