Légyszi volt vagy van valakinek terhessen a vizeletével probléma (baktérium)?! A doktonő urológushoz küld mivel azt mondja ez már az ő szakterülete. Szedtem antibiotikumot de azután is volt a vizeletemmel probléma.
Nekem az első vérvétel+vizelet vizsgálatnál volt ilyen,hogy baktériumok száma sok volt.
Háziorvos vizelettenyésztést kért.
Ez egy külön kör volt. Ott már nem találtak kitenyészthető bacit így valószínűleg a levételkor került bele(pohár).
Azóta is ellenőrizték,szintén negatív.
Viszont 25.hét környékén nagyon fáj a derekam és ránézett az UH-os a vesémre és nekem az egyik nagyobb jelenleg így én is holnap megyek urológushoz. De nekem találtak uratkristályt is a vizeletben ami vesegyulladásra utal.
Nagyon kevés folyadékot ittam,talán azért is...Azóta sokat iszom és már nem fáj sehol.
Lehet nem rossz dolog ha ránéznek nálad is a vesédre,nehogy ott legyen a gond. Ártani nem árt,több szakember lát.
27hetes kismama
Szia!
Én pont ma kaptam meg az eredményem! A baktérium számom 3229 rengeteg... Az 1000max helyett.. Meg mellette a fvs is magas..meg szinte az összes, kivéve a kristályos...az nem.
Nekem terheléses cukor volt!
25+4hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!