Ambrus007 kérdése:
Mitévő legyek? :/
Figyelt kérdés
Egy elég érdekes problémával fordulok ide! Pár napja éppen találkoztam barátnőmmel és valami belement az a jobb orrlukamba amit még most 4 nap múlva is érzek. Tegnap azon az oldalon nekiállt vérezni és különös fáradtsággal keltem és szokatlan levertséggel kicsit fájdogált a torkom is és úgyéreztem magam mint akit kisajtoltak. Eszembe ötlött mivel amúgy is nagy hipohondriával küzdök hogy biztos valami bogár volt. és elkezdtem gondolkozni na milyen bogár na milyen bogár akkor legyen kullancs mivel ez képes úgy megkapaszkodni valamibe hogy az istennek se jöjjön ki onnan. Megnéztem hogy a lyme kórnak akit szerintem elég sokan ismerünk milyen tünetei lehetnek. és mértisne azzal kezdte volna hogy fáradtság levertség és enyhe influenzára utaló tünetek. Persze van neki felimserhetőbb tünete is a bőrpír és a kokárda szerü foltok. De az orromba azt az isten se fogja észrevenni. és nemtudom mit csináljak és még aztse mondhatom hogy bebeszélem magamnak mer még a tünetek elött észleltem hogy valami nincs rendben és ha nemkezdödtek volna el akkor elis felejtem talán csak aztnem hogy valami van az orromban. Ami már egyre enyhül de ezzel nem nyugodtam meg mivel a fáradságérzet nem múlt el. és attól is félek hogyha elmegyek orvoshoz kapásból hülyének néznek de mostmár énis annak tartom magamat ja aztmég kifelejtettem eztis úgy olvastam hogy a kullancsok legkedveltebb élőhelye a bokrok magas füvek. és énmeg visszaemlékezve pont szélirányba áltam barátnőmmel a parkba egy bokorral. és ezse túlzottan nyugtat meg :/ mi tévő legyek?2012. máj. 19. 10:00
1/11 anonim válasza:
Tényleg belerepülhetett valami az orrodba.
Menj el orvoshoz, hogy megnyugtasd magad.
Hogy ne nézzen hülyének, csak annyit mondj neki, hogy előző nap belement valami az orrodba, ami később vérzett és úgy érezted, hogy meg is van dagadva.
2/11 anonim válasza:
Ne aggódj, kullancs nem ment az orrodba, ez biztos. Ha más bogár bele is ment volna, az az orr melléküregeden át, a torkodon keresztül távozott volna.
3/11 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszod :) de nemtudom kihez mennyek :/ elmehetek fülorr gégészetre,vérvételre is de nemakarom ekkora nagy dobra fújni..mer az egész családom azt hajtogatja hogy csak bebeszéled..és néha még énis elhiszem..azt nem hogy belerepült valami mert egyértelmüen érzem és azon az orlukamon azóta nem kapom rendessen a levegőt..de aztmondják hogy csak valami kosz meg nemtudják..de ha nemtudják akkor mért okoskodnak hogy biztos nem az..és még azon gondolkozok hogy egyáltalán az orrnyálkahártyát megtudja csípni a kullancs? mer énmár minden létező variációt átgondoltam..és próbálom lebeszélni magam
2012. máj. 19. 10:20
4/11 A kérdező kommentje:
de megakadhatott a csillókon és az orrszörbe nem vagy az orrüregbe nincs orrszór csak nyálkahártya..ja megmég olvastam aztis hogy a kullancsok kedvenc élőhelye a (nedves) fűszállak meg minden ami nedves -.- mértis ne pont a nedves hogy mégjobban sz*rjam össze magam..és nemis az zavar már hogy ottvan..hanem az hogy mostkéne javítanom mindenből suliba meg vizsgák és tanulnom kéne énmeg ilyenekkel foglalkozom és nagyon eltereli róla a figyelmem :/ és minél elöbb megszeretnék nyugodni :/
2012. máj. 19. 10:23
5/11 A kérdező kommentje:
az első két mondat kérdés volt bocsi :)
2012. máj. 19. 10:24
6/11 anonim válasza:
Fújd ki erősen az orrod, miután sós vizet csöppentettél bele, vagy szívd meg erősen, és akkor a torkodban érezni fogod, ha jön belőle valami.
7/11 anonim válasza:
A házi orvosod is bele tud nézni az orrodba. Elég, ha hozzá fordulsz segítségért.
8/11 A kérdező kommentje:
ryno spray + al fujogálom már 4 napja..aztis megpróbáltam hogy egy fogpiszkálóa vékony zsepit tekertem és megpróbáltam kipiszkálni..de ha kullancs akkor ezzel csak rosszabítottam a helyzeten mer kibökhettem meg lefújtam és akkor nyomják be a testbe a mérget..leginkább aztszeretném tudni hogy az orrnyálkahártyába maradhat e valami vagy aztm minden esetben kitüsszentem vagy megtudja e csípni...
2012. máj. 19. 10:28
9/11 A kérdező kommentje:
a háziorvosom aztse hiszi el ha 39 fokos lázam van..-.-
2012. máj. 19. 10:33
10/11 anonim válasza:
Simán lehet kullancs. Nekem tavaly nyáron az ánuszomban volt egy kullancs. Éreztem, ahogy megcsíp úgy vettem észre... te nem éreztél csípést az orrodban? Ha igen, akkor az kullancs lesz. :S Menj el vele az orvoshoz. Én a sürgősségire mentem még akkor, mikor a csípést éreztem. És ne félj, hogy ciki lesz, gondolj bele az én helyzetembe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!