Ambrus007 kérdése:

Mitévő legyek? :/

Figyelt kérdés
Egy elég érdekes problémával fordulok ide! Pár napja éppen találkoztam barátnőmmel és valami belement az a jobb orrlukamba amit még most 4 nap múlva is érzek. Tegnap azon az oldalon nekiállt vérezni és különös fáradtsággal keltem és szokatlan levertséggel kicsit fájdogált a torkom is és úgyéreztem magam mint akit kisajtoltak. Eszembe ötlött mivel amúgy is nagy hipohondriával küzdök hogy biztos valami bogár volt. és elkezdtem gondolkozni na milyen bogár na milyen bogár akkor legyen kullancs mivel ez képes úgy megkapaszkodni valamibe hogy az istennek se jöjjön ki onnan. Megnéztem hogy a lyme kórnak akit szerintem elég sokan ismerünk milyen tünetei lehetnek. és mértisne azzal kezdte volna hogy fáradtság levertség és enyhe influenzára utaló tünetek. Persze van neki felimserhetőbb tünete is a bőrpír és a kokárda szerü foltok. De az orromba azt az isten se fogja észrevenni. és nemtudom mit csináljak és még aztse mondhatom hogy bebeszélem magamnak mer még a tünetek elött észleltem hogy valami nincs rendben és ha nemkezdödtek volna el akkor elis felejtem talán csak aztnem hogy valami van az orromban. Ami már egyre enyhül de ezzel nem nyugodtam meg mivel a fáradságérzet nem múlt el. és attól is félek hogyha elmegyek orvoshoz kapásból hülyének néznek de mostmár énis annak tartom magamat ja aztmég kifelejtettem eztis úgy olvastam hogy a kullancsok legkedveltebb élőhelye a bokrok magas füvek. és énmeg visszaemlékezve pont szélirányba áltam barátnőmmel a parkba egy bokorral. és ezse túlzottan nyugtat meg :/ mi tévő legyek?

2012. máj. 19. 10:00
1 2
 11/11 anonim válasza:
Mi lett veled?
2017. máj. 12. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!