Ha levalik a mehlepeny verzessel jar mindenkepp?
Sziasztok!
Jelenleg nincs problemam, de erdekelne hogy ha pl levalik a mehlepeny akkor az jar e mindenkepp verzessel?
Hallottam olyat h nem minden esetben van mert a ver a mehben is maradhat.
Korabbi hasfajas miatt erdeklodnek..kicsit beparaztam.
Azota a baba mozog rendesen, hasfajas sincs..kb egy hete ereztem eros hasfajast amit nem tudtam hova tenni de elmult par ora elteltevel.
Ha levalik akkor ugye a baba se mozogna annyit mint korabban?
Akinek van ilyennel kapcsolatban tapasztalata irjon!
Koszonom
28hkm
Koszi! Aranyos vagy!
Akkor megnyugszom!
Sajnos nem kis fajdalom volt..de elmult es ezert nem is rohantam a korhazba vele..azota mindent rendben erzek, a baba is mozog rendesen erosen!
Megegyszer koszi a megnyugtato valaszt!
Ha benn is marad a vér, alvadt vér távozni fog. Ez a leválás mértékétől függ. Nagyon-nagyon ritka, hogy leválik és semmi vérzés nincs (se piros, se alvadt)...akkor az olyan kis mértékű leválás, hogy nem is érdemes vele foglalkozni.
A legtöbbször ez magától "visszanő" illetve a baba visszanyomja, ahogy egyre nő a nyomás belül. Bár a te korodban szerintem ettől már egyáltalán nem kell tartani.
Max akkor, ha eleve rossz helyen van megtapadva, vérellátási gondok vannak vagy ilyenek. De csak úgy leválni nem fog magától.
Koszonom szepen a valaszt!
A lepenyemmel semmi gond nincs, csak megfordult a fejemben ez az egesz. A lepenyem erosen a hatso falon tapad nem melyen hanem az uterushoz kozel!
Mar nem sok van, es ilyenkor aggodom de nem tudom miert pedig semmi okom ra, de mindenen parazok.
Koszi mindenkinek a segitseget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!