Ti mennyire tartottãtok be azt, hogy mit nem szabad enni terhessêg alatt?
Annyi felet irnak a neten, hogy miket tilos ill. mit ajanlott inkabb kerulni. Ti betartottatok mindet?
Nyers husokat vagy halat, peneszes sajtot nem fogyasztok en sem, de eddig nem is tudtam, hogy a mez vagy az eper is artalmas lehet, nem is beszelve a fahejrol. kicsit tulzasnak erzem ez utobbi harmat . mi a velemyenetek?
Bennem a hányós időszakban csak a mézeskenyér maradt meg. Az esett jól, na meg a natúr joghurt. :) Eddig nem is tudtam, hogy tilos lenne a fogyasztásuk.
Penészes sajtot, nyers húst, alkoholt én se fogyasztok, de szerintem nagyon sokan átesnek a ló másik oldalára, amikor terhesek lesznek.
Egész életemben a szüleim/ nagyim bio kertjében lévő zöldségeket és gyümölcsöket ettem, erre valaki a torkomnak ugrott, hogy milyen felelőtlen vagyok, amiért nem boltban vásárolom az ilyesmit, hisz ott minden be van vizsgálva, a kertben meg ki tudja milyen hatás éri a növényeket.
Erre a nőgyógyászom meg a védőnőm is csak annyit mondott, hogy azt egyek, ami jól esik, ami meg nem megy, azt ne erőltessem.
Nem eszem; Nyers hus, nyers tojas, mosatlan zoldseg gyumolcs, nyers hal, peneszes sajt, alkohol
Ezen kivul mindent amit megbirok vagy jol esik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!