Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mennyire tartottãtok be...

Ti mennyire tartottãtok be azt, hogy mit nem szabad enni terhessêg alatt?

Figyelt kérdés

Annyi felet irnak a neten, hogy miket tilos ill. mit ajanlott inkabb kerulni. Ti betartottatok mindet?

Nyers husokat vagy halat, peneszes sajtot nem fogyasztok en sem, de eddig nem is tudtam, hogy a mez vagy az eper is artalmas lehet, nem is beszelve a fahejrol. kicsit tulzasnak erzem ez utobbi harmat . mi a velemyenetek?

2018. jún. 17. 15:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
88%

Epret??? Egy dolgot kívántam terhességem alatt, az pedig az eper volt. Napi egy kg simán lement.

Az azóta 8 és fél éves makk egészséges fiam éppen a tükör előtt próbál rappelni. 😁

Nyers hús, penészes sajt ok. A többi szerintem már eltúlzott legenda.

2018. jún. 17. 18:50
 12/22 anonim ***** válasza:
63%

Ne olvasgass a neten, mert falra fogsz mászni a sok tiltástól.

Kismamának nem barátja az internet... :)

Ha lenne bármi, ami extrém káros lenne, arra maga az orvos hívná fel a figyelmet. Ne izguld túl.

Én is eszek mindent. Na jó, a tatár beefsteakről lemondok erre az időszakra. De pl a camambert sajtról már nem, nem mintha extrém sokat ennék belőle. És epret is nyugodtan ettem.

2018. jún. 17. 20:08
 13/22 anonim ***** válasza:
53%
Nyers húst és nyers tojást nem ettem, és jobban mostam a zöldség-gyümölcsöt, nem kaptam le a bokorról a málnát :-). Meg persze alkoholt is kerültem. 1-2 konyakmeggy és fél pohár pezső szilveszterkor, de semmi több.
2018. jún. 17. 20:41
 14/22 anonim ***** válasza:
53%
Szalámit én ettem, elvileg azt se lehetne. Fahéj? Én ennyire nem olvastam sokat a témában azért. Jobb is, rengeteg fahéjas reszelt almát megettem, terhesen is :D Fűszerekkel nem foglalkoztam. Teázni annyira nem teáztam, talán csak az állandó bélgörcsök miatt ittam az elején borsmentát, elvileg azt lehet. Nyers húsokat igyekeztem kerülni (szalámit levéve...) meg a nyers tojást, halat, lágy sajtokat, nem hőkezelt tejet stb nem ettem-ittam.
2018. jún. 17. 20:51
 15/22 anonim ***** válasza:
53%
Az evésre odafigyeltem:nyers húst nem ettem (nem.vagyok zombi :)) , nyers tojást,penészes sajtot sem. De levágtam 3 kacsát,mert élve kaptuk őket. Az számít? :)
2018. jún. 17. 20:54
 16/22 anonim ***** válasza:
52%
Amúgy epret és fahéjat nem is tudom,miért nem lehet.
2018. jún. 17. 20:55
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
16-os, bár a fahéj természetes fájdalomcsillapító, de állítólag vetélést okozhat. Szerintem ehhez akkor mennyiséget kellene enni, ami képtelenség, egy kanálnyitól (ami mondjuk egy egész tepsi almáspitében van) nem lesz baj.
2018. jún. 17. 21:47
 18/22 anonim ***** válasza:
Halat eszek hallal... szinte csak ez esik jól... persze jól átsütve.... igazából mindet megeszek amit megkívánok, tudja a szervezet hogy mire van szűksége!
2018. jún. 18. 08:41
 19/22 anonim ***** válasza:
69%
Én azokat tartottam be, amit a kórházi dietetikus (meg ugye a nőgyógyász) mondott, mert ők a szakértők. Netes dolgoknak nem ültem fel, csak azokra hallgattam, akikben megbíztam.
2018. jún. 18. 08:47
 20/22 A kérdező kommentje:
Koszonom ezt a sok valaszt, latom kb egyforman gondolkozunk , nem szabad a sok netes iromanynak felulni. En se tettem, csak kivancsi voltam, vajon mas hogy latja.
2018. jún. 18. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!