Van itt olyan akinek korán volt burokrepedése? Nagyon korán kb 19. héten. Mi lett a vége?
Figyelt kérdés
2018. máj. 16. 19:35
71/87 anonim válasza:
Szuper!!! ❤️ Vigyázz magatokra
72/87 anonim válasza:
nagyon nagyon gratulálok. Annyira drukkoltam neked. Sok boldogságot akkor a picivel :)
74/87 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönjük jól vagyunk, immár 26+2naposan. Izeg mozog. Jól érzi magát :)
Magzatvíz már rég nem szivárog, olyan mintha egy rossz álom lett volna. Poci is van rendesen. Puszilok mindenkit :)
2018. júl. 1. 21:04
75/87 anonim válasza:
Nagyon örülök! Akkor Nálad is az volt, ami nálam :D
76/87 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs mi volt ez. De hála istennek úgy néz ki minden rendben. Neked mikor megszűntek a tünetek pihentel tovább??? Zuhany helyett néha végre elfeküdhetek a kádba? Már olyan jól esne? És a házasélet?
2018. júl. 2. 13:17
77/87 A kérdező kommentje:
Bocsi hogy kérdezem, de már elég régóta el vagyok tiltva. Persze nem az orvos mondta de mi úgy láttuk jónak hogy inkább ne legyen kádban a fürdés. És ne legyen házas élet sem. Te utána végig vitted a terhességet?
2018. júl. 2. 13:23
78/87 anonim válasza:
Majdnem elment a gyereked, megéri kockáztatni?
Ha szivárgott a vized, nyitva vagy. Egy felszálló fertőzés a víztől/nem élettől és annyi neki.
79/87 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem éri meg. Amúgy nem vagyok nyitva, zárt a méhszáj.
2018. júl. 2. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!