Van itt olyan akinek korán volt burokrepedése? Nagyon korán kb 19. héten. Mi lett a vége?
Figyelt kérdés
2018. máj. 16. 19:35
1/87 anonim válasza:
Nekem a 20.-on volt, ikrekkel. Az egyik burok repedt meg, a másik ép maradt. Megindították a szülést. Elveszítettük őket...
2/87 anonim válasza:
20 hetesen nem szülést indítanak, hanem vetélést. 24. hétig vetélésről beszélünk, utána van koraszülés, majd szülés.
A 19. héten bekövetkező burokrepedés kimeríti az inkomplett vetélés fogalmát, ilyen esetben a szakma szabályai szerint bizony a vetélés befejezése végzendő.
Meglepődnék, ha bárkinek más tapasztalata lenne.
3/87 A kérdező kommentje:
De még él a magzat, vele nincs probléma. Már egy hete repedt meg
2018. máj. 16. 20:21
4/87 anonim válasza:
És mit mondtak az orvosok? Mit terveznek tenni?
5/87 anonim válasza:
Nekem is éltek. Még a szülőszobán is éreztem a mozgásukat...
6/87 A kérdező kommentje:
Amíg élő magzat nem nyúlnak hozzá és nem indítják a szülést
2018. máj. 16. 20:38
7/87 anonim válasza:
Attól is függ, hogy csak szivárog-e, vagy elfolyt.
Ha nincs vize a babának, akkor nem fog tudni tovább fejlődni.
8/87 anonim válasza:
Hát érdekes. Melyik kórház ez? Antibiotikumot kapsz?
9/87 A kérdező kommentje:
Elfolyt, lényegesebben kevés magzatvíz ez van rairva, azt mondták nagyon ritka esetben újra termelődik a burok vissza tapad. Az egri kórház egy hete bent fekszem
2018. máj. 16. 20:53
10/87 A kérdező kommentje:
Igen, kapok antibiotikumot
2018. máj. 16. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!