Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan akinek korán...

Van itt olyan akinek korán volt burokrepedése? Nagyon korán kb 19. héten. Mi lett a vége?

Figyelt kérdés

2018. máj. 16. 19:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/87 anonim ***** válasza:
70%

Pont ez az hogy ilyeneket is megkerdezhetsz kell e menni terhelesre. Barmit ami miatt aggodsz vagy ketseged van.

Igaza van a 49-esnek hogy egy beteg baba sokkal tobb penzbe kerul majd az eletben! 2 vagy mar 3 het is eltelt mar kenyszertartasban van szegeny tehat a helyzet nem higy javulna hanem rosszabb. Es csak rosszabb lesz, te meg azt sem tudod mit csinalj es teljesen tanacstalan vagy minden teren. Igen akar a te eleted is mulhat donteseken nem csak a babade! Igy hogy van mar ketto gyereked meg nagyobb felelosseggel tartozol. Miattuk is hogy ne maradjanak anya nelkul es a babad miatt pedig ki kell allnod! Hatarozottan. Most csak kuldozgetnek nezegetnek aztan? Mire varnak? Mi a cel? Mi a terv?? Igazabol senki nem foglalkozik veled! Vedd eszre! Allj a sarkadra es vedd kezedbe az iranyitast mert igy mi lesz ebbol?! Nekik mindegy nem az o gyerekuk es nem ok fognak majd egy beteg gyereket felnevelni hanem te! “Hat ez van meg esik az ilyen nem tudunk mit tenni” stb.. alapon..

Kell egy sajat doki!!

2018. jún. 1. 06:21
 52/87 anonim ***** válasza:
54%
Tébyleg keress egy jó magánorvost. Ha Pesti vagyok, ajánlok szívesen!
2018. jún. 1. 10:36
 53/87 A kérdező kommentje:

Sajnos nem Pesti vagyok. És bocsi hogy ezt írom de mit tud csinálni a magánorvos? Meg gyógyítja a beteg gyerekem? Vagy megszüleszt? Ő sem tudna mit csinálni csak várni. 24. Hét után visszamegyek a kórházba akkor már tudom hogy valamit tesznek is a babámért. Addig meg itthon vagyok a gyerekeimmel akik rengeteg erőt adnak nekem.

Mindennapos kapcsolatban vagyok Dr. Szabó István a Pécsi professzorral, sajna már nem ő az igazgató de próbál konzultálni az illetékesekkel.

2018. jún. 1. 11:22
 54/87 anonim ***** válasza:
100%

Pl amikor kell idoben cselekszik. Most perr pillanat lehet hogy o sem tudna mit tenni mint hogy var, de var mondjuk egy maximalis idot vagy var amig valamit nem lehet tenni, vagy konzultal valakivel hatha tud valamit, akar ismeros kollegaval aki nem is a korhazban dolgozik. Vagy megmondja, leul veled szembe hogy nezze asszonyom ez es ez a helyzet. Ilyen es ilyen lehetosegek vannak. Ha varunk ez lesz es ez. El kell donteni valallja e a beteg gyereket akinek ilyen es ilyen baja lehet/lesz. Magyaran MINDENROL korrekten tajekoztat es megbeszel veled mindent, felvazol minden lehetoseget es Egyutt dontotok. Nem mindegy! Vagy neki van esetleg barmilyen otlete vagy olvasta kulfoldon es esetleg kiprobalna a modszert hatha.. vagy ha barmi gond van barmikor ot fel lehet hivni ejjel nappal es egybol tudja mi ujsag nem akkor kell bogarasznia egy ugymond tok ismeretlennek es hirtelen megoldasbol elvegezni valami surgos beavatkozast ami jo vagy sem.

Engem a mehenkivuli gyanuval ugy hogy meg egyaltalan semmit nem lehetett biztosra tudni par nap utan az egyik doki mar azt mondta hogy masnap megmut..(??!) aztan kb ott kiderul hogy ott van e baba... masnap halistennek egy masik doki azt mondta varjunk. Nah de ez a szervezetlenseg es ossze nem beszeles az ami nagy arba is kerulhet. Persze en nem hagytam volna magam, de en konnyebben is tettem volna mert a sajat dokimra hivatkozhattam vna hogy megvarnam ot is mit mond.. egyebkent meg a tobbi doki meg mindig a megenkivulire volt raporogve de mikor megjott a dokim a HCG ertekekbol egybol mondtabhogy ez tuti nem mehenkivuli.. es nem is az.

Ha valaki nem hatarozott de ha meg az is siman leoltjak az embert oylan dumakkal hox megis ki az orvos mit okoskodik a hulye paciens aztan engem is megmutottek volna egy nem is mehenkivulivel..

Nem basztatasbol irjuk hanem csak jot akarunk neked! Nem tudom akkor gondolom az elozo terhessegeknel se volt magandokid de akiknek van tudjuk mi a kulonbseg... es itt nem csak magadert vagy felelos. Bar egxaltalan nem tamogatom az orvosok penzeleset az sztkba meg szemetsegnek tartom hogy ha nem fizet az ember le se sz**jak mert akkor minek a TB? De en mindig is ugy voltam a szuleszet az a dolog amit inkabb megfizetek csak ne legyen baja senkinek.

2018. jún. 1. 12:08
 55/87 anonim ***** válasza:
70%
Jah az meg a masik. Gyorsabban be tud nyomni barmiylen vizsgalatra, amit kernek/ ker. Valahogy azt gyorsabban intezik. Hamarabb vegig porognek a dologok a keze alatt mint hogy az embert mondjuk behivjak ellenorzesre vagy barmi aztan fel napokat ucsorog es var.
2018. jún. 1. 12:14
 56/87 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok kérdező?
2018. jún. 3. 09:30
 57/87 A kérdező kommentje:
Sziasztok köszönöm én nagyon jól vagyok már 3hete +2 napja történt. A babának mindig nézem a szívhangját, tökéletes. Sokat mocorog. A héten megyünk ultrahangra remélem már lesz egy kicsivel több magzatvize
2018. jún. 3. 21:14
 58/87 anonim ***** válasza:
De jó :) drukkolok nektek :) majd írj az uh után.
2018. jún. 4. 11:25
 59/87 anonim ***** válasza:
drukkolok neked én is nagyon
2018. jún. 5. 13:08
 60/87 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek puszi nektek így ismeretlenül is
2018. jún. 5. 19:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!