Van itt olyan akinek korán volt burokrepedése? Nagyon korán kb 19. héten. Mi lett a vége?
És van gyomor és hólyagtelítődés?
Ha nincs, akkor gyakorlatilag 0 az esély sajnos...
Sajnalom 1-es😪
Drukkolok hogy minden rendben legyen!
Amikor kórházban voltam, volt egy kismama, akinek 18. héttől szivárgott fokozatosan a magzatvize.
Mindig azt nézték, hogy jó-e a köldökzsinór áramlás (nem nyomódik-e); hogy van-e gyomor, hólyagtelítődés (hogy működnek-e még a belső szervei; mert ha nincs elég vize a babának és nem tud nyelni, akkor az üreges belső szervek összeesnek, leállnak);
hogy a baba mennyire fejlődik;
hogy felvett-e kényszertartást (víz hiányában az izmos méhfal vákuum-szerűen ráfeszül a babára)
Ők a 25. hétig húzták, de addigra a baba nagyon rossz állapotba került. Épphogy 500g-mal született meg; nem tudom, hogy életben maradt-e; és ha igen, milyen károsodás(ok)kal...
Szerintem egyáltalán nem kell felkészülni a legrosszabbra. Higgyél és bízzál benne, a szervezet csodálatos, csak hinni és akarni kell.
Van ismerősöm akinek 24. hétre születt picije, 500 g sem volt, tudom, h ritka, de egészséges lett.
Kitartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!