Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan akinek korán...

Van itt olyan akinek korán volt burokrepedése? Nagyon korán kb 19. héten. Mi lett a vége?

Figyelt kérdés

2018. máj. 16. 19:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/87 anonim ***** válasza:
Drukkolok Nektek kérdező! Nekem is megrepedt a burok, igaz már a 26.héten, de összeforrt, végül 37.hétig kihúztam fekvésssl.
2018. máj. 26. 12:39
 32/87 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Csak fekvés? Mennyi idő után forrt össze a burok? Nekem van amikor még mindig szivárog. Nálam 2 hete és két napja történt,de a baba jól van.
2018. máj. 27. 09:45
 33/87 anonim ***** válasza:
26.héten történt ugye, 32.hétre már össze volt forrva :) de nekem nagyon minimalis repedes volt.
2018. máj. 27. 10:45
 34/87 A kérdező kommentje:
De neked hogyan tudták meg állapítani hogy nem nagyon repedt meg? Meg hogy egyáltalán elrepedt. Nekem azt mondták hogy azt nem lehet meg állapítani mivel zárt a méhszáj. Így csak tippeltek a magzatvíz mennyiségégéből és az elfolyásból.
2018. máj. 27. 13:12
 35/87 anonim ***** válasza:
Nekem UH-n látszott. Fogalmam sincs hogy, én csak a hangyaháborút láttam, doki mondta, hogy minimális repedés van. Nekem is szivárogni kezdett, befektettek, 5 hetet voltam bent. Figyelték a babát, uh-n a vizet, majd kiengedtek, mondván összeforrt. Előkeresem a leleiteimet, hátha benne van.
2018. máj. 27. 14:22
 36/87 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen. Neked mennyi vized volt a legkevesebb?
2018. máj. 27. 14:24
 37/87 anonim ***** válasza:
.
2018. máj. 28. 22:52
 38/87 anonim ***** válasza:

Na, ennyi van csak a leleteimben: idő előtti burokrepedés.

Jóval kevesebb magzatvíz.

Semmi konkrét nincs írva. :(

2018. máj. 29. 11:47
 39/87 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Na ezért nem adom fel, mert ugye neked ráírták hogy repedés nekem azt mondták hogy az képtelenség megállapítani. Ez az Egri kórház. És azért is jöttem haza mert nem csináltak semmit. Napi 2x néztek szívhangot, de azt itthon is tudom. Azt nem értem, ha annyira kevés a magzatvíz akkor a baba hogy tud mozogni? Elsőnek mikor néztük a szívhangját teljesen a hasam alján volt, most kb a köldökömmel mellett van. Nagyon nagyokat rúg. Ha nincs vize ezt hogy tudja megcsinalni?
2018. máj. 30. 09:59
 40/87 anonim ***** válasza:

A kisfiamnak annyira nem volt magzatvize, hogy a magzatburok ráfeszült a testére. Ez a császárt megelőző éjjel volt. Nekem is folyt el egy kis víz, plusz nem is ürült a baba vizelete, ez okozta. Igaz, már betöltött 36 hetes volt, így gyorsan kivették.

De a lényeg, hogy ő is mozgott rendesen végig.

Sajnos akkor is rúg nagyokat, ha pont hogy nem érzi jól magát odabent....

Szurkolok neked!

2018. máj. 30. 11:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!