6-7 hetes kismamik! (utolso mensi febr vege) Hogy vagytok?
7+1 napos vagyok, nekem sincs nagyon tünetem, néha fáradt vagyok, de aludni nem tudok, a gyakori pisilés is még megvan, néha a hasam alja is "fáj", legalábbis mensi szerűen görcsöl, de olyan enyhe, hogy inkább csak kellemetlen.
És te hogy vagy?
En 12 hetes vagyok ugyan.
De én is nagyon rosszul voltam az első pár 2 hónapban.
Nagyon minimálisan táplálkoztam.Minden öklendezésre késztetett.
Mindenhol azt olvastam 2 trimeszterre ez elmúlik és láss csodát tényleg kutya bajom mostmár végre újra tudok enni mást is a narancson kívül😁
En vltam 5hetesen mert minimalis pecsetelesem volt. ( de en mar minden gyanusra rohanok mert volt tavaly 2 sikertelen terhessegem)
Kedden megyek ujra... mar nagyon varom.
Amugy a rosszulletnek picit orulok, mert ez egy visszajelzes hogy alakulnak a dolgok. Nekem tavaly 12.hetet ahogy betoltottem elmultak a rosszulletek es porogtem ezerrel. ( aztam a 3. Trimeszterben meg 1 nap alatt tert vissza hogy iszonyat faradt voltam :D )
Tegnap munkahelyemen este 6kor majdnem elaludtam :D XD
Ki mikor megy dokihoz?
Bp vagy videk?
Sztk vagy magan?
Valasztott orvos vagy ugyelet?
első válaszoló vagyok.
Ki mikor megy dokihoz?
Labor vizsgálatra megyek jövőhéten, 3 hét múlva pedig a dokihoz van időpontom.
Bp vagy videk? Vidék
Sztk vagy magan? Magába járok
Valasztott orvos vagy ugyelet? Választott orvosom van
En Bp, valoszinu magan, es valasztott orvos, csak nehez megbiznom bennuk. ( lanyomat a vegen orvosi mulasztas miatt veszitettuk el, es utana a vetelesnel masik doki meg azt mondta " majd lesz masik" - mindketto magan volt:/ de az sztk-s ultrahangok nem annyira jok... ugyhogy csak megint maganba megyek...
Nektek volt derekfajasotok? Tegnap este meg ma nagyon faj a derekam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!