Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6-7 hetes kismamik! (utolso...

6-7 hetes kismamik! (utolso mensi febr vege) Hogy vagytok?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 11. 09:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Sziasztok! 5-ös vagyok.

Budapesti, magándokihoz járok, sztk-ba a lábam nem teszem be, ha kényszerítenek se! Van egy csodálatos dokim, akire rá merem bízni az életem. Volt már egy orvosi műhiba amibe majdnem belehaltam, köszönöm elég volt.

Szüléshez még nem tudom, hogy szülésznőt szeretnék-e vagy a dokimat. Majd április végén megyek dokihoz, ha addig minden rendben lesz továbbra is.

Ha lenne kedvetek jönni facére dumálni egy november-decemberi kismamás (titkos)csoportba, írjatok privátba nevet, bejelöllek és beteszlek, gyertek, legyünk sokan! :)))

2018. ápr. 12. 15:10
 12/15 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok azóta kérdező és a többi válaszoló ?
2018. máj. 14. 23:22
 13/15 anonim ***** válasza:
Az lemaradt az első válaszoló vagyok.
2018. máj. 14. 23:22
 14/15 A kérdező kommentje:

Koszonom jól:)

Kismanó szepen novoget, jovoheten megyunk genetikára ( 12.heti)

Te hogy vagy?

2018. máj. 15. 08:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is jól vagyok, köszi. Elmúltak a rosszullétek, elkezdett növekedni a pocakom, néha fáj a hátam, de ezen kívül semmi más bajom nincs. Babával is minden rendben.
2018. máj. 15. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!