Már lenövésem van +foltos a hajam hol kikopott csúnya+még mindig enged kb 2 és fél hónapja festett hajam
2018. ápr. 10. 22:00
1/10 anonim válasza:
Lehet hajfestéket használni, a bőrön át nem kerül be a véráramba. Arra figyelj, h ne lélegezd be, jól szellőző helyiségben csináld!
2018. ápr. 10. 22:07
2/10 anonim válasza:
Én nem kockáztatok, így nem festem.
Igaz, hogy így a végére már igencsak látszódnak az ősz részek, de fontosabb a babám egészsége, mint a hajam színe.
2018. ápr. 10. 22:23
3/10 anonim válasza:
Színezés nem használ?
Nekem nem fekete, de színezem( már terhesség előtt is)
2018. ápr. 11. 04:54
4/10 anonim válasza:
Ammóniamentes tartós hajszínezőt használtam, mikor a fiamat vártam. Akkor fekete volt a hajam. A palettének van ilyen terméke.
2018. ápr. 11. 07:10
5/10 anonim válasza:
En nem kozkaztatok, az egeszsege a fontos. Sot van ido kikopnia es legalabb kiprobalhatok uj szineket :D
2018. ápr. 11. 07:37
6/10 anonim válasza:
Én a 12. hetet megvártam mind a kétszer és azzal a festékkel festettem amivel addig, de kicsit ritkábban. :) Jól szellőző helyen csináld.
2018. ápr. 11. 08:55
7/10 anonim válasza:
Jó minőségű festékkel semmi gondot nem okoz a festés.
2018. ápr. 11. 09:54
8/10 anonim válasza:
Én 100% természetes khadi hajfestékkel festettem, fekete hajnál szerintem kell alapozni élénk vörössel, ez így két festés lesz, de időben kb. ugyanannyi egy festés, mint vegyi hajfestékkel és egyszerű is, én is kb. 3 hónapot vártam, mert elvileg nem jó befesteni vegyileg festett hajat, de nem lett semmi baj, gyönyörű lett a hajszinem.
2018. ápr. 11. 10:58
9/10 anonim válasza:
A hajfesték nem árt a babának. Ez tény, max ha megeszed...
Biztos most attól leszek szar anya, mert havonta járok fodrászhoz és festetem a hajam...
Amúgy arra kell figyelni, hogy a hormonok miatt ilyenkor máshogy, kevésbé hathat a festék.
2018. ápr. 11. 13:53
10/10 anonim válasza:
Önmagaban szerintem sem árt a festek( nem szívődik fel élő anyagba)
Ami árt az a kipárolgás festes alatt..de akkor ugy efodrászhoz sem megy senki terhesség alatt???
A fordrászokmis dolgoznak tehresség alatt amúgy...
Mindegy 3. Vagyok.. Én is palette-t használok, csqk nem feketére, nem ismerem menniyre fed, ezért ak felvetettem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!