Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5-6-7 hetes kismamik hogy...

5-6-7 hetes kismamik hogy vagytok?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 3. 19:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Szia! Jól köszi. Fájnak az ikreim, néha szurkál a petefészkemnél. Émelygés van időnként, viszont elég sokat szédülök, ami már zavaró :/ . Ma volt, hogy kevesebbet szédültem. Én annyira fáradt vagyok, hogy el sem bírom mondani!!!

Te hogy vagy, hány hetes vagy kedves kérdező?

2018. ápr. 3. 20:32
 2/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Én menzesz szerint 6 hetes vagyok. Második terhességem. A melleim fájnak, és gyakran a hátam is. Tegnap este erősödött az émelygés, azt hittem, nem úszom meg hányás nélkül. Napközben nincs egyelőre ilyesmi problémám. Ma este viszont újra rámtört.

2018. ápr. 3. 20:43
 3/20 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is 6 hetes vagyok egyre többször szédülök, esténként van émelygés.

3. baba

2018. ápr. 3. 21:48
 4/20 anonim ***** válasza:
Én ma vagyok 6 hetes. Nincs semmi bajom, néha ég a torkomnál, meg csak ma fájt egy kicsit a hasam, a fáradtság/álmosság az állandó délután, de ezen kívül nincs semmi tünet. Összességében annyira jól vagyok, hogy el sem hiszem, hogy terhes vagyok.
2018. ápr. 4. 00:37
 5/20 anonim ***** válasza:

Sziasztok! 31.-én voltam 5 hetes. Egyenlőre semmi bajom. Negyedik baba lesz !

Nincs kedvetek facebookon egy csoportot csinálni,ahol november-decemberben szülő kismamák lennének? :)

2018. ápr. 4. 07:43
 6/20 anonim ***** válasza:
1-es vagyok és támogatom csak zárt legyen legalább! :)
2018. ápr. 4. 08:22
 7/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

De örülök, hogy ilyen sokan vagyunk :) én is 6 hetes vagyunk, nekünk a második csemete. Rosszulléteim nem állandóan vannak, néha szedülök, olykor egy kis émelygés, de az elmúlt két nap szinte alig. Remélem minden rendben van! Jövő hétre vár vissza majd a doki. Ti voltatok már vagy mikor mentek újra?

2018. ápr. 4. 09:42
 8/20 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, 5 hetes, még nem voltam. Majd 7hetesen magyek, hogy legyen szívhang. :)
2018. ápr. 4. 10:13
 9/20 anonim ***** válasza:

Tegnap töltöttem a 7 hetet. Holnap doki, nagyon izgulok már :) tünetek hébe hóba van. Fáradtság az mondjuk rendszeres, mellem érzékeny. Hányinger ha van, akkor eszem. Hasam enyhén görcsölget, néha nyilal. Kb ennyi a tünet.

5 hetesen voltam orvosnal, de csak 5 mm-es petezsákot látott. Remélem holnap már szívhang is lesz :)

2018. ápr. 4. 15:22
 10/20 anonim ***** válasza:

Aki benne lenne a face csoportba,akkor irjon már privátban legyen szives :)

Dokit a héten hívom. Nektek fogadott orvosotok lesz?

2018. ápr. 4. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!