5-6-7 hetes kismamik hogy vagytok?
Szia! Jól köszi. Fájnak az ikreim, néha szurkál a petefészkemnél. Émelygés van időnként, viszont elég sokat szédülök, ami már zavaró :/ . Ma volt, hogy kevesebbet szédültem. Én annyira fáradt vagyok, hogy el sem bírom mondani!!!
Te hogy vagy, hány hetes vagy kedves kérdező?
Szia!
Én menzesz szerint 6 hetes vagyok. Második terhességem. A melleim fájnak, és gyakran a hátam is. Tegnap este erősödött az émelygés, azt hittem, nem úszom meg hányás nélkül. Napközben nincs egyelőre ilyesmi problémám. Ma este viszont újra rámtört.
Sziasztok!
Én is 6 hetes vagyok egyre többször szédülök, esténként van émelygés.
3. baba
Sziasztok! 31.-én voltam 5 hetes. Egyenlőre semmi bajom. Negyedik baba lesz !
Nincs kedvetek facebookon egy csoportot csinálni,ahol november-decemberben szülő kismamák lennének? :)
Sziasztok!
De örülök, hogy ilyen sokan vagyunk :) én is 6 hetes vagyunk, nekünk a második csemete. Rosszulléteim nem állandóan vannak, néha szedülök, olykor egy kis émelygés, de az elmúlt két nap szinte alig. Remélem minden rendben van! Jövő hétre vár vissza majd a doki. Ti voltatok már vagy mikor mentek újra?
Tegnap töltöttem a 7 hetet. Holnap doki, nagyon izgulok már :) tünetek hébe hóba van. Fáradtság az mondjuk rendszeres, mellem érzékeny. Hányinger ha van, akkor eszem. Hasam enyhén görcsölget, néha nyilal. Kb ennyi a tünet.
5 hetesen voltam orvosnal, de csak 5 mm-es petezsákot látott. Remélem holnap már szívhang is lesz :)
Aki benne lenne a face csoportba,akkor irjon már privátban legyen szives :)
Dokit a héten hívom. Nektek fogadott orvosotok lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!