Kismamik! Amikor állapotosak voltatok /vagytok. Akkor milyen bugyit hordtatok? Tanga? Vagy sima bugyit?
A sajátomat, amit mindig is: hagyományos, az egész fekete beterítő PAMUTbugyit. A sípőm megtartotta simán, a hasamra soha nem is akartam ráhúzni. Épp elég volt a nadrágot.
A tangát már csak azért sem javaslom, mert irritálhatja, elfertőzheti a húgycsőnyílást, terhesség alatt meg gyengébb az immunrendszered, kevésbé tudsz egy ilyen fertőzésnek ellenállni.
én pl. tangát hordtam végig.
de viszont mikor megszültem áttértem a hagyományosra, mert ugye meg kellett raknom a bugyimat rendesen, nehogy elázzak...:)
egész terhesség alatt tangát hordtam ahogy előtte is,most szülés után a vérzés miatt muszáj vagyok "seggbeterítős" bugyit hordani de remélem már nem sokáig!
2 hetes baba anyukája
Szia!
Állapotosan végig tangát hordtam, ahogyan előtte is, majd szülés után francia bugyit amíg a vérzés tartott. De utána ismét a tangákat vettem elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!