Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukák, akik már szültetek...

Anyukák, akik már szültetek és túl hordtátok a babát, nektek is nagyon fájt az amikor a magzatvíz tisztaságát nézték?

Figyelt kérdés

én májusban szülök,és sokkal jobban félek ettől a vizsgálattól,mint a szüléstől!

nagyon rossz élményem van ezzel kapcsolatban..

más is volt így? vagy csak nekem fájt ennyire?

2011. ápr. 4. 14:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer nézték, de ha jól emlékszem nem fájt jobban, mint egy sima rákszűrés.
2011. ápr. 4. 14:56
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem is fájt, nincs róla jó élményem! Vááá...brrr...ha rágondolok...

Hallottam már olyat, hogy valakinek nem fájt, és bevallom irigylem is őket érte.

2011. ápr. 4. 14:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Én nem hordtam túl a babámat mégis 2x nézték a vizemet. Mivel teljesen zárt volt a külső méhszájam, pokolian fájt. De ha már kezd nyílni, állítólag nem fáj.
2011. ápr. 4. 15:01
 4/8 anonim ***** válasza:

A dokim szerint egy kicsit kellemetlen, hát nekem nagyon fájt, azt hittem orrbarúgom :-D

Zárt méhszájnál fájdalmas. A másodiknál 1 újjnyira ki voltam tágulva, meg sem éreztem a vizsgálatot.

2011. ápr. 4. 15:09
 5/8 anonim ***** válasza:

abszolut nem fájt, pedig éppenhogy nyitva voltam egy kicsit...

6 napot hordtam tul

2011. ápr. 4. 16:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát rajtam megspórolták ezt.A 42. hét végén szültem és egyszer sem nézték,most már tudom,hogy nagy felelőtlenség volt pedig volt fogadott orvosom is!
2011. ápr. 4. 17:07
 7/8 A kérdező kommentje:
nagyon irigylem aki azt írta semmit érzett.én teljesen zárt voltam,és sokkal jobban fájt mint bármi eddig! a vizsgálat után,ömlött belőlem a vér.ugyhogy nem bánnám,ha időre születne a babám
2011. ápr. 4. 18:18
 8/8 anonim ***** válasza:
én 2 ujjnyira nyitva voltam, de így is nagyon rossz volt, pedig oylan doki végezte, akinek nagyon jó keze van, óvatos, nem durva. nem vagyok egy sírós, de mindkétszer mikor kimentem a férjemhez, könnyes volt a szemem, ő meg ott vigasztalt. jó hogy csak 2x volt. de mondjuk azt kell mondjam, hogy ami utána volt, az 100x rosszabb volt, mert végül oxitocint kaptam, ahhoz képest az ASK kutyafüle volt.
2011. ápr. 5. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!