Volt olyan veletek, hogy mikor állapotosak voltatok letapizták a hasatokat olyanok akiknek nem engedtétek volna meg, ha megkérdezi?
Szia, velem egyszer fordult elő, hogy ültünk egy kávézóban, és egy vadidegen odajött és kezdte volna simogatni a hasamat, mire én felálltam és elmondtam hogy nekem ez nem nagyon jönne be, egy idegen ne nyúljon a hasamhoz.
Sértődötten kivonult, pedig szerintem egyértelmű hogy nem nyúlok egy számomra idegen hasához...
Persze hogy volt!
Bár nem teljesen idegen... anyós... De normál állapotban sem fogdozzuk egyműs hasát. Ez akkor is az én hasam, ha van benne egy bébi. NEM???
Egyetértek!
Anyumnak és páromnak engedem csak a "has tapit" mindenki másnak tabu.Nem tehetek róla attól hogy pl anyósomnak benne van az unokája ne taperolja az én hasamat.
Mondjuk ezt ők tiszteletben is tartják
Hű, ez nagyon gáz, én se szerettem. Mondjuk csak úgy senki nem fogdosta, megkérdezték szabad-e. Én meg mondtam, hogy nem. :D Ha valaki kérdezés nélkül próbálkozott, akkor mintha észre se vettem volna, véletlenül arrébb álltam, ne érje el.
Elég undorító szokás.
De sztem nyugodtan mond meg nekik, hogy ne fogdossák a hasadat. Attól, hogy baba van benne, még senkit nem jogosít fel, hogy a tapizásra. Ez a te és a párod joga. Csakis, kizárólag.
Hát nekem a keresztlányom (3éves) nagyon édes, odajön megkérdezi szabad-e (ki tudna neki nemet mondani!?) szóval megengedem, csöpp kis kezével óvatosan elkezdi simizni, és beszél a pocimhoz:)
Nah ez nekem minden pénzt megér, múltkor olyan aranyos volt mondta a babának hogy "gyere ki keri hasából, és akkor adok neked cumit, és elmegyünk sétálni..."
Aztán sírva mondta hogy ez a baba nem akar kijönni:)
Bocsi ezt muszály volt leírni:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!