Volt olyan veletek, hogy mikor állapotosak voltatok letapizták a hasatokat olyanok akiknek nem engedtétek volna meg, ha megkérdezi?

09:11-es, ez tündéri sztori :-))) köszi, h megosztottad velünk :-)))
de hogy a kérdésre is válaszoljak, én is nagyon tudom utálni. azt viszont értékelem, ha valaki megkérdezi, így ha megkérdezi, nem szoktam nemet mondani. ha kérdezés nélkül teszi, nagyon csúnyán tudok nézni.
Még a szüleim se tapogatják csak úgy a hasam, pedig ha a férjemen kívül valaki, akkor ők megtehetnék. Tudtam, hogy nagyon szeretnék ;-) látszott rajtuk ;-) így amikor már így a végefelé jó nagyokat mocorgott, félreérthetetlenül és ébren tette mindezt, akkor mondtuk nekik, hogy nézzék meg, tetszett nekik nagyon :-))) mi nem mostanában mocorogtunk pocakban :-)

Kedves 9:41-.es. Mert nem szeretem, és kész. Miért kéne neked magyarázkodnom?
Amúgy szerintem is egy gyereknél más ha tapizik, azért én sem szólnék. De egy felnőtt már csak jobban tudja,h. mi az illem,h. nem fogdosunk idegeneket?!

Kedves utolsó, ez tényleg egy nagyon jó ötlet, és biztos,h. venné a lapot az illető, csak nálam az a baj vele, h. nem lenne a képemen bőr megcsinálni.:S Én ilyen jól nevelt vagyok sajnos, soha nem jutott eszembe megfogni más hasát. Még megkérdezni is szégyelltem mikor nyáron sógornőm volt pocakos. MEgvártam, maíg ő mondta. Ha nem mondta, úgy is jó volt.
Most fogdosom eleget a sajátomat.:)
31hkm

Tegnap 15:12 voltam.
Hát ez az...ezzel én is így vagyok..pont ezért még én sem alkalmaztam senkivel szemben, inkább csak fogat összeszorítva tűrök, miközben ordítani tudnék..:(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!