Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Orrváladékomban fekete foszlán...

Orrváladékomban fekete foszlányok! Ez mit jelent?

Figyelt kérdés

10 hetes terhes vagyok.

Egy hete páromtól elkaptam a náthás téli szokásos orrdugulós influenzát.

Ma és már egyszer is kifújtam az orrom és az alap zöld sűrű orrváladékomban gekete foszlányok vannak.

Eddig ilyen még nem jött az orromból ez mi?

Nem dohányzok nem szerezek nem értem mi lehet.

Kb egy hete is voot egyszer egy ilyen a zsepiben.Azóta meg most láttam megint benne ma..

2018. márc. 24. 11:47
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Szóval nem az egész orrváladék fekete csak benne vannak ilyenek..
2018. márc. 24. 11:47
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekem akkor ilyen, amikor sok port szívok be. Nem voltál ilyen helyen?
2018. márc. 24. 11:48
 3/13 anonim ***** válasza:
Fekete szemceruzát nem használsz?
2018. márc. 24. 11:49
 4/13 A kérdező kommentje:
Fekete szemhéjtust használok.
2018. márc. 24. 11:52
 5/13 A kérdező kommentje:

Igazából utánaolvastam eléggé megijedtem mert a fekete színű orrváladék elvileg gombás orrüreggyulladás jele is lehet.

És ha a szem ks begyulladhat tőle akár vakságot is okozhat..

De nekem csak ilyen foszlányok vanak a zöld orrváladékomban ugyhogy remélem nem az utobbi.

2018. márc. 24. 11:54
 6/13 anonim ***** válasza:

Akkor attól van. A könnycsatornák az orrba ürülnek és a szemfestékből tuti kerül oda.

Nekem ha ceruzával kihúzom mikor meg vagyok fázva mindig olyan.

2018. márc. 24. 11:55
 7/13 A kérdező kommentje:
Pont egy hete van bedugulva az orrom és azt is irják hogy kezeletlen nátha okozhat orrüreggyulladást
2018. márc. 24. 11:56
 8/13 anonim ***** válasza:
Hanyagold egy napig szemfestést és máris kiderül, az okozza-e. Vegyél sós orrsprayt, mert a zöld cucc baci jele.
2018. márc. 24. 12:06
 9/13 anonim ***** válasza:

Első terhességem alatt tapasztaltam ilyet, meg kéket is (nem csak orrváladék, hanem ami a torkomból jött fel.)

Aztán sose találkoztam ilyennel, pedig harmadjára vagyok terhes. Nem tudom, mi lehetett. Talán nekem is a szemfesték.

2018. márc. 24. 13:06
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Szemfestektol van ☝️Nekem is szokott foleg siras utan vagy ha konnyezek es orrot kell fujnom😊
2018. márc. 24. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!