Orrváladékomban fekete foszlányok! Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
10 hetes terhes vagyok.
Egy hete páromtól elkaptam a náthás téli szokásos orrdugulós influenzát.
Ma és már egyszer is kifújtam az orrom és az alap zöld sűrű orrváladékomban gekete foszlányok vannak.
Eddig ilyen még nem jött az orromból ez mi?
Nem dohányzok nem szerezek nem értem mi lehet.
Kb egy hete is voot egyszer egy ilyen a zsepiben.Azóta meg most láttam megint benne ma..
2018. márc. 24. 11:47
11/13 anonim válasza:
Én 13 hetes vagyok és az elejétől kezdve száraz alvadt vér ürül ki az orromból fújásra. Teljesen fekete színe van még a színtelen váladék mellett is, én meg azt is el tudom képzelni, hogy az lehet mert nekem ez a vér jelenik meg cafatos formában. Van, hogy friss és piros, de javarészt feketés. Most, hogy többet fújod az orrod, nyilván akár többet is verezhet, ami normális jelenség terhesség esetén, és ez is okozhatja. Csak egy tipp! Jobbulást kívánok!
12/13 anonim válasza:
Én is alvadt vérre tippeltem volna. Nekem megfázás nélkül is vérzik sajna és orrfújáskor fekete alvadt darabkák is jönnek sokszor. Nálam ez a terhességgel jár, az elsónél a szülésig kísért.
De ha nagyon aggódsz hétfőn menj el a háziorvoshoz.
13/13 anonim válasza:
Vérzik az orrod. Az alvadt vér fekete. Terhesen az orrdugulás és az orrvérzés normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!