Akinek volt fejlődési rendellenesség miatt megszakított terhessége, (nálunk végtag redukció volt) annak a következő terhessége, hogy alakult, rendben volt minden igaz?
Uccsó vagyok!
Most olvasom, hogy már babás vagy! Gratulálok, biztos minden rendben lesz!!!! :-))))
Üdv
kedves utólsó válaszadó!
gratulálok a babához, és jó egészséget nektek!
nem akarok én ezen annyira rágódni,bár nem tudom a dolgokat elfelejteni,nem is akarom:(
Csak mondjuk nekem kategórikusan megmondták, nem csinálnak semmiféle biopsziát meg amniot sem,pedig nyugodtabb lennék. mert, h ami a babának volt rendellenesség az biztos nem kromoszoma hiba volt hanem más.csakhogy akkor nem néztek nálunk ilyet, így hogy tudják kizárni ezt, ezt nem nem értem!ez volt a genetika.
szóval nehéz, most egy profi uh -ra akarok menni meg vérteszteket megcsináltatom amit lehet, és bizom a JÓ ISTENBEN!!
Utolsó vagyok.
Aha, értem, igen elég furi, hogy így kizárják...
Amúgy a genetikára nem a nődoki mondja meg, hogy elmenj-e vagy sem, azt te döntöd el.
ha akarsz, akkor elmész, bejelentkezel, ott mindent elmondasz, és Ők majd megmondják, hogy szerintük ajánlják-e az amniót, vagy sem. De még ha nem ajánlják, akkor is kérheted, és megcsinálják.
én megőrültem volna, ha még annyi bizonyosságom se lenne...
A profi UH jó ötlet, de tényleg tuti doki legyen, érdeklődj utána, ki az, mi az.
A vérévteles becslésben...hát nem biztos, csak %-os eredményt ad...szerintem.
Merre laksz? Ha meg tudod oldani, és szeretnéd, akkor BP.-en a Bajcsy kórházban szuper genetika van, bárhonnan lehet menni, a régi Söfi kórházas gárda...mellesleg ingyen van a profi UH, mert az adatfelvétel után azzal kezdik!!!!
Annyi, hogy elég sokan vannak mindig, időpontot kell kérni, és akkor is várni kell.
Én itt voltam, tavaly is, idén is, nagyon kedvesek voltak.
de a SOTE-n is van úgy tudom...
szió
Szia!
Én csak arra szeretnék reagálni, hogy nem akarják nálad megcsinálni a kromoszómavizsgálatot. Tudnod kell, hogy jogod van kérni ezt a vizsgálatot, mégpedig olyan hivatkozással, hogy anyai aggodalom. Ez komoly, nem vicc. Ez TB alapon működik, tehát ingyenes. De ha tudtok rá anyagilag áldozni, akkor vannak genetikai szűrőközpontok, (pl. Istenhegyi Géndiagnosztika, vagy a Magzati Diagnosztikai Központ ahol szintén csinálnak genetikai UH-t és kromoszómavizsgálatot is) Egyébként meg felháborító, hogy ilyen tragikus előzménnyel ezt nem kínálják fel automatikusan.
köszönöm a válaszokat!
csütörtökön megyek a bajcsyba, én is oda tartozom és a dokim utalt be.Kiváncsi leszek mi fog történni, mindenesetre papírt az eluatsításról is kérek!Ha eluatsítanak akkor nem tudom, h hogyan tovább, márpedig elfogják, mert megmondta a hölgy a telefonba!!.Nehéz így!
Néztem már 1-2 helyet ahol pénzért elvállalják, ha nincs más elmegyek ilyen helyre.Ha majd érdekel benneteket megírom mi történt, bár sok jóra nem számítok:(
Viszont kiváncsi lennék, h hogyan ment a vizsgálat neked utólsó elötti válaszadó!
Ha most megyek csüt-ön akkor egyből lesz uh-is, akkor is ha nem töltöttem be a 12.hetet??
Ill.maga az amnio milyen volt, vagy bolyhot vettek,írtad csak már elfelejtettem, bocsi!
Köszönöm a segítséget!!
Kedves Betzo!
Sajnálom,h veletek is megtörtént ez a tragédia,persze az idő és az egészséges gyermek enyhítheti a fájdalmat, nálam így volt,de sokat jut eszembe a kislány akit akkor nem vállaltunk...
Azóta megszületett a fiam,csupa boldogság:) viszont ez a terhesség is necces volt,h így mondjam.A 28.hétig volt egy amnionszalag keresztbe a méhemben s nagyon rettegtem,h bármi baja lesz a babának megint főként az első 4 hónapban!Végül felszívódott , de csak jó sokára.
Nekem azt mondta az orvos/genetikus is, h előzőleg is ilyen probléma lehetett,csak mire észrevették a szalagnak már hűlt helye volt a baba viszont bele gabalyodott a lábával.
Remélem legközelebb ha jön a babátok akkor már minden a legnagyobb rendben lesz vele!!!
Minden jót!!
Üdv:
Rné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!