Akinek volt fejlődési rendellenesség miatt megszakított terhessége, (nálunk végtag redukció volt) annak a következő terhessége, hogy alakult, rendben volt minden igaz?
Szia!
Bocsi hogy nem tudok választ adni és tolakodni sem szeretnék,de ha megkérlek leírod hogy mi az a végtag redukció?Mikor vették észre?Nem fejlődik ki a végtag?Csak azért kérdezem mert 10 hetes vagyok és eléggé parás.Ne haragudj ha fölsértek valamit és ha nem akarsz akkor ne válaszolj,megértem.
Nen haragszom. Igen, tulajdonképpen azt jelenti, h nem fejlődik ki teljesen, v vmilyen csonk van helyette.Kiderülhet ez jó uh-al a 12.héten, nekem sajnos a 19.-en derült csak ki.
De te ne gondolj ilyenekre, nem szabad!!!Jó lesz minden , meglásd!!
Én is csak azért tettem fel a kérdést, mert most várandós vagyok és reménykedem nagyon!!
Nagyon ritka az,hogy a következő alkalommal is bekövetkezik ez a sajnálatos dolog, de sajnos persze mindig vannak kivételek:(
Van egy ismerős pár, nekik volt a baba beteg, de a többiek már jók voltak hál istennek.
Nagyapámná is volt ilyen, az első fiú (hát mivel már több mint 80 éve volt nemtudni mi volt a baj,főleg,hogy ők falusiak voltak) meghalt pár hetesen,nagyapám meg makk egészséges volt.
Szóval ne aggódj, nem lesz semmi.Sajnálom,hogy így alakult az első babánál, de nem szabad arra gondolni,hogy a következő is ilyen lesz,mert bevonzod a bajt:(
Köszi a választ!
Most tudom, érzem, h sikerülni fog!! csak azért kiváncsi voltam, h akinek volt ilyen és megszületett már az egészséges babája v éppen most terhes annak, h alakultak a dolgok.Ha van ilyen köztetek még várom a válaszokat.
És hány hetes vagy?
Köszönöm hogy leírtad!!!!!!!!!!!
Első vagyok.
köszönöm a válaszokat.utolsó elöttinek, jó olvasni amit írtál:)
11 hetes vagyok.
Szia!
Nekem tavaly volt genetikai rendellenesség miatt egy terhességmegszakításom. :-( vagy nagyon beteg lett volna, vagy már a terhesség alatt meghalt volna, ezért így döntöttünk a férjemmel.
Most már 31 hetes vagyok :-), eddig minden rendben a terhességemmel, ugyan parázok rendesen, de voltam genetikán, és csináltak lepény-biopszát is, tökéletes lett az eredmény...remélem nem lesz gond, de én végigaggódom az egészet megmondom őszintén...bár mostanában vannak jobb napok, amikor már kezdem hinni, hogy megtörténhet a csoda...:-)
Ti is próbáljátok meg, hisz nem görcsölhetünk ezen életünk végéig, hogy mi lett volna ha...
Jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!