Mi történik, ha fejlődési rendellenesség miatt meg kell szülni pl. egy 21 hetes magzatot?
Nem vagyok terhes, de ezen gondolkozok tegnap óta. Megindítják a szülést, de életképtelenül jön világra a magzat? Vagy pár percig még él?
Lehet hülye kérdés, de még nem voltam terhes!
Szia!
Ha olyan fokú a fejlődési rendellenessége, hogy a kinti életre nem alkalmas, akkor oxitocint kötnek az anyára és mesterséges vajúdás után megszüli a babát, aki vagy pár perc vagy óra múlva sajnos eltávozik.
Utána meg a betegség megállapítás után preparátum lesz belőle, hogy az orvostanhallgatóknak legyen mit nézegetniük.
Nagyon nehéz kérdés, nagyon fájdalmas válasz.
Nem tudom miért baj neked, hogy megkérdeztem. Nem kívánom ezt senkinek sem, téged is nagyon sajnállak és nem viccből tettem fel a kérdést, hogy azokon röhögjek, akik átéltek már ilyet!
Csak egyszerűen nem tudtam, hogy mi van ilyenkor! Ennyi!
Legalább megkérdezi, sok helyen ködösen írnak bármiről, és sajnos ezen az oldalon a tapasztalatokból tanulhatunk.
Én pl reggel kérdeztem, mi van ha a 19hetes pici nem él, jele stb. Mákom van rugdos, jól van. Megszületik kap is, mert a frászt hozza rám... jó nagy puszit.
De pl nekem is fingom sincs, mi lenne, ha nem lennék szerencsés. Meg kéne szülni akár a mindennapos anyák vajúdással kitolással, hallanám, hogy "felsír", vagy fix, hogy halva születik, mert nem éli túl a kitolást, hiába a köldökzsinór(ugye nincs még kifejlődve a bőr védekezőképessége, meg még "puha"), mint az ab úgy végeznék, altatnak, és kikaparják...
Én átéltem...pont a 21.héten
Amint elvágták a köldökzsinórt, meghalt:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!