Kismamik, akik kívánták a cigit terhesen: mivel tereltétek el a gondolatitokat a cigiről?
Figyelt kérdés
Kérlek ne ítélkezzetek egymás felett, ne pontozzatok le senkit a kérdésem miatt. Őszinte válaszokat szeretnék. Én most 6 és fél hetes terhes vagyok. Viszonylag későn ( 5 hetesen ) tudtam meg, addig napi 2-3 szálat elszívtam, amikor még nem tudtam hogy baba lesz. Emiatt is pokoli lelkifurdalásom van. Már rég nem szívom, de most nem undorodtam meg a cigitől, sokszor eszembe jut, hogy most elszívnék egyet, de természetesen nem cigarettázom. Ti hogy voltatok ezzel?2018. febr. 12. 23:06
11/11 anonim válasza:
19.hetes vagyok, ahogy meglattam a 2csikos tesztet a menzesz elmaradasa masnapjan( azaz a 4-5. Het kozt, azonnal abbahagytam a cigit, azota 1 szalat se. Viszont minden nap hianyzik azota is :((
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!