Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, akik kívánták a...

Kismamik, akik kívánták a cigit terhesen: mivel tereltétek el a gondolatitokat a cigiről?

Figyelt kérdés
Kérlek ne ítélkezzetek egymás felett, ne pontozzatok le senkit a kérdésem miatt. Őszinte válaszokat szeretnék. Én most 6 és fél hetes terhes vagyok. Viszonylag későn ( 5 hetesen ) tudtam meg, addig napi 2-3 szálat elszívtam, amikor még nem tudtam hogy baba lesz. Emiatt is pokoli lelkifurdalásom van. Már rég nem szívom, de most nem undorodtam meg a cigitől, sokszor eszembe jut, hogy most elszívnék egyet, de természetesen nem cigarettázom. Ti hogy voltatok ezzel?
2018. febr. 12. 23:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
26%
Ha az nem elég érv, hogy a kisbabád egészsége a tét, akkor semmi nem fog segíteni. Azt viszint sajnálom, hogy a dohányos kismamákat nem engedik be egy csecsemőosztályos kirándulásra, mert ha látnátok azokat a nikotinfüggő 1-2 napos babákat, tuti megundorodnátok egy életre a dohányzástól.
2018. febr. 12. 23:54
 2/11 A kérdező kommentje:
Amint írtam, nem dohányzom.
2018. febr. 13. 06:19
 3/11 A kérdező kommentje:
Attól, hogy gondolok a cigire, természetesen nem kockáztatnám a kisbabám egészségét. Amikor megjelent a második csík, azóta nem szívtam egyet sem.
2018. febr. 13. 06:28
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
Szotyiztam helyette. 2-3hét után már egyáltalán nem hiányzott.
2018. febr. 13. 06:51
 5/11 anonim ***** válasza:
57%

Van egy halom dohányzós kérdés olvasd el a válaszokat.

Látod egyesek már azért kinyírnának mert eszedbe jut...

2018. febr. 13. 06:57
 6/11 anonim ***** válasza:
69%
Rágózz. Egyél sok magot, az úgyis egészséges a babának. És ha valaki dohányzik a környezetedben, ő se tegye és máris könnyebb lesz nem gondolni rá. (Na meg a passzív dohányzás ugyanolyan rossz és a nikotin valamelyest a bőrből, ruhákból, bútorokból is átmegy "hozzátok"; plusz akkor se lesz egészséges a gyereknek se a környezet, se a példa, ha megszületik.)
2018. febr. 13. 09:03
 7/11 anonim ***** válasza:
48%
Nem ítéllek el, én is dohányoztam a 2 csíkos tesztig. Azóta egy szálat sem. Nem mondom, hogy nem szokott eszembejutni, pláne egy stresszesebb nap után, hogy de elszívnék egy szálat, viszont mindig rágondolok, hogy egy kis élet fejlödik bennem, és ez pont elég ahhoz, hogy ne gyújtsak rá :-) de nagy dohanyos voltam. Napi 1 doboz. És féltem, hogy mi lesz ha teherbeesek, de hála azonnal le tudtam tenni, nem volt kérdés :-)
2018. febr. 13. 12:42
 8/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Szó szerint így vagyok én is, ahogy te. Napi egy doboz nekem is elment azelőtt.
2018. febr. 13. 17:19
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Mégis le lettem pontozva.... pedig szerintem nagy dicsőség ha valaki kibírja hogy nem gyújt rá.
2018. febr. 13. 19:22
 10/11 A kérdező kommentje:

Igen, az. Engem is büszkeséggel tölt el, hogy megállom. Odaadtam a barátnőmnek a megkezdett cigimet is.

Én kértem a válaszolókat, hogy ne pontozzanak le senkit. Ez nem olyan jellegű kérdés. Szerintem itt egy dohányos kismama sincs, legalábbis remélem. Ne pontozzátok le egymást azért, amiért őszinte. Az őszinteség inkább értékelendő tulajdonság, és többre értékelem, ha valaki nyílt, és őszinte.

2018. febr. 13. 19:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!