Egy ilyen beszólás után hogy mondjam meg neki, hogy terhes vagyok?
A férjemmel 2 éve vagyunk házasok, megbeszéltük már a kapcsolatunk elején, hogy nem akarunk babát. Ő ebben sokkal biztosabb volt, mint én akkor 20 évesen. Telt az idő és tényleg nem is hiányzott, sosem éreztem a vágyat, hogy jaj de jó lenne babázni.
Egyetemre jártam, államvizsgáztam, esküvőt szerveztem, sokat járunk szórakozni, utazni és ha kisgyerekes, babás barátokkal találkoztunk, vagy jöttek hozzánk, miután ketten voltunk, mindig megjegyeztük, hogy milyen jó, hogy nekünk nem kell így élnünk.
De terhes lettem... Vasárnap csináltam tesztet, holnap megyek orvoshoz. Még nem mondtam el a férjemnek, mert végülis lehet, hogy mind a három teszt hibás volt és ez egy tévedés, de azért valljuk be, hogy elég valószínű a baba.
A férjem tegnap viszont megjegyezte, miután elment két kisgyerekes barátnőm, hogy ő fél nap után felkötné magát a nappaliban, ha így kellene élnie... De én az utóbbi két napban szinte meggyőztem magam arról, hogy gyereket akarok, már gondolkoztam azon, hogy milyen nevek illenének a nevünkhöz, vajon hogy nézne ki.
Lehet, hogyha nem lettek volna pozitívak a tesztek, sosem gondolkozom ezen. Félek megmondani a férjemnek, hogy terhes vagyok és hogy akarom is a babát. Pedig amúgy tökéletes a házasságunk, egyetértünk mindentben és szeretjük egymást.
Ő idősebb nálam (42 éves), én 27 leszek májusban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!