Titeket nem idegesít a sok "szerintem terhes vagy" beszólás?
Figyelt kérdés
Csak mert engem r*hadtul, egyre többet látni. Egyszer kétszer még jó, vicces, stb, de mostmár marhára idegesítő. Ja és akik írogatják: mikor jöttök már rá, hogy nem vicces?!2010. febr. 21. 01:45
1/16 anonim válasza:
de, ez engem is nagyon idegesít már... Eleinte sem tartottam viccesnek...
4/16 anonim válasza:
szerintem terhes vagy.
bocsi, ez kellett :D am én nem szoktam írni, mert tényleg agyfrászt kapok tőle :/
5/16 anonim válasza:
Idegesit-e?Egyenesen kiirtanám ezt a szót:D:D:DAmugy PONT MOST GONDOLTAM HOGY VALAMIT KIKÉNE ÍRNI ERRE A FASSZÁGRA HOGY ABBA HAGYÁK A DEGENERÁLTAK!!!!!!!!!!Pffff
6/16 anonim válasza:
Te terhes vagy, az neked a bajod! XD
7/16 anonim válasza:
Én imádom, mert én szoktam írogatni. Imádok bosszantani másokat. -)
9/16 anonim válasza:
És most, hogy kidühöngtétek magatokat jobb lett? Mert szerintem nem. Eleinte még én is írogattam humor kategóriába ilyet....
DE ez nagy dózisban persze idegesítő, nekem is zavaró, ha ilyet látok, ellapozom, és kész.
Amivel nem tudsz mit kezdeni, arra kár fölösleges energiát pazarolni!
10/16 anonim válasza:
Szerintem kérdező, te biztosan terhes vagy, beton!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!