Miota terhes vagyok veszekszunk. Annyira tanacstalan vagyok, mit csinaljak?
Elotte is volt egy ket tanyer zorrenes(szerintem mindenhol elofordul nem mindennapos volt) de miota kiderult,hogy babat varok minden nap megy a balhe. Valoszinu en is erzekenyebben reagalok,mivel ahogy megtudtam leraktam a cigites gyokeresen valtoztattam a dolgokon,ami miatt stresszesebb vagyok,mint kene. Viszont egyszeruen ugy erzem nem ert meg,nem veszi eszre,hogy mennyire megbant. Mig nem derult ki terveztuk mi,hogy lesz majd,orult neki most meg panikol es allandoan kotekszik majd engem okol,hogy miert vagyok ideges. Egyszeruen nem tudom kezelni mikor olyat mond ideges leszek es elsirom magam. Kerlek ne oktassatok ki es nezzetek le tenyleg nagyon tanacstalan vagyok es most mar en is kezdek panikolni,hogy jo dontest hoztam-e ha mar most ez van mi lesz kesobb :,( De ha megbant valahogy jobban faj es nem ertem,hogy nem jut eszebe magatol,hogy ne viccelodjon a sulyomon pl :( Van vajon remeny menteni a dolgokat? Felek,hogy eltavolodunk egymastol...nem szeretnek csonka csaladot a picinek es nagyon felek,hogy a sok vita es idegeskedes miatt baja lesz :(
Kerlek normalis valaszokat irjatok,koszonom szepen!
Probálj nyugodtabb lenni.A hormonok játszanak veled.A babának apa kell.És neked is pár.
Mindenhol vannak nehéz idők.Kitartást.Irhatsz ha tanács kell .priviba
Az valószínű, hogy te is túlreagálod a dolgokat. Én pl. azon biztosan nem akadnék ki, hogy ha súlyomon viccelődne. Viccnek venném, és kész.
Nekem pl. végig kell feküdnöm az egész terhességem, aminek az eredménye, hogy a régi sportos testalkatom már múlté... 2 hónap alatt lement rólam minden izom. Főleg a lábaimról, rájuk sem ismerek... A férjem azóta csak 'csoffadt lábúnak' hív. Bánt, hogy így nézek ki, de az nem, hogy viccet csinál belőle. Jobb lenne, ha ezen megsértődnék? Változna a helyzet? Legalább derűsen fogjuk fel a 'nyomorom'. Ez van, csak a baba a fontos most. Nem érdekel milyen áron és igyekszem pozitívan felfogni a dolgokat.
Szerintem üljetek le, beszéljétek át azokat a dolgokat, ami téged igazán bánt, de neked is biztosan változtatnod kell a szemléleteden. Tudod, nem mindegy hogy látjuk: félig tele, vagy félig üres...
Sajnos nálunk is hasonló volt, mi teljesen eltávolodtunk, annyira, hogy szülés után pár hónappal el is hagyott minket.
Terhesen a nők érzékenyebbek, én sem tehettem róla, őt meg egyáltalán nem érdekelte , sőt undok is volt sokszor.
Pl. mindentől hányingerem volt nem tudtam enni hónapokig, fogytam is sokat pedig eleve nagyon vagyok, és ha főzött valamit , még ő volt megsértődve , hogy miért nem eszek közben meg megmozdulni sem tudtam a hányingertől. Hozzáteszem, én soha nem nyavalyogtam, hogy főzzön, egyszer sem kértem , szeret főzni és máskor is szokott tehát nem az volt hogy nyavalygok egy kajáért aztán meg nem eszem meg.
Koszonom szepen a valaszokat.
Tudom,hogy en is erzekenyen reagalom le igyekszem nem tulkomplikalni de van,hogy nem megy.
Elmondtam neki,azt mondta erti es utana minden kezdodik elorol. Tudom,hogy ez csak nehezebb lesz es nagyon felek,hogy mar itt elbukunk mi lesz kesobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!