Hogy tudom megtiltani, hogy megcsászározzanak és tönkretegyenek egy életre?
"császármetszés közben vágták meg a baba arcát"
Ma volt a TV-ben
Az en babam buksijat is megvagtak,jo hosszan de szerencsere csak feluletesen,nem melyen.
Azert mert az elozo ket csaszarhegem irto nagyon vekony volt
De tudod mit,ha nem csaszaroznak aznap es elindul a gyerkoc,par fajas utan szetmegy a hegem,a gyerekem a hasuregbe kerul es vagy fogytekos lesz,vagy meghal mire kiveszik....
Gondolkodj mar egy kicsit...
Mûtét elôtt alá kell írnid egy nyilatkozatot.
Elképzelem a jelenetet.
- Hölgyen, mennünk kell a mûtôbe, a baba szíve kritkusan lelassult, ki kell vennünk
- Nem, nem egyezek bele, nem akarom, hogy tönkretegyék az életem
- Értse meg, a babája nem fogja kibírni, ki kell venni
- Leszarom, nem írok alá semmit!
...
A hülyeség meg a hatátok...
Az utcára ki se lépj kérdező!! Sokkal nagyobb az esélye, hogy elütnek, mint hogy így járjon a babàd...
De ha te inkább halott gyereket akarsz... bár ha vele halsz te is legalább egy hülyével kevesebb lesz 👏
Megpróbálkozhatsz vele, hogy közöld a dokival, hogy nem engedélyezed a császárt, mikor veszélyben a baba, max a gyámügyesnek fogják kiadni a babádat születése után, súlyos gyermekveszélyeztés miatt.
(remélem ezt előadod majd a védőnőnek is, hogy ő is időben tudjon jelezni, legyen hely a csecsemőotthonban. És még a gyerek is jobban járna. Te nem vagy normális)
13: Hát ez nagyon kemény!nem bírtam ki röhögés nélkül :D
Amugy igen mikor azt mondják császár alá kell irnod egy papírt(én erre nem emlékszem a Férjem mesélte).sürgősségi császárom volt,az volt a lényeg h Ő is és én is túleljem.....
1.2. A beleegyezés
1.2.1. A terhes belegyezését azután kérjük a császármetszésbe, hogy bizonyítékokon alapuló információkkal láttuk el, tiszteletben tartva a nő méltóságát, szemléletmódját, kulturális közegét, mindamellett az adott klinikai helyzetet szem előtt tartva. (C)
1.2.2. A hazai Egészségügyi Törvény egyértelműen szabályozza a terhes jogait a beleegyezéssel kapcsolatban. Ennek megfelelően a cselekvőképes, 24. hetet betöltött terhesnek csak abban az esetben áll jogában elutasítani a császármetszés vagy egyéb beavatkozás elvégzését, ha azzal nem veszélyezteti magzata egészségét, testi épségét.
(Eü. Törvény: (1997/CLIV 17§(2)a .A beteg beleegyezésére nincs szükség abban az esetben, ha az adott beavatkozás vagy intézkedés elmaradása mások . ideértve a 24. hetet betöltött magzatot is . egészségét vagy testi épségét súlyosan veszélyezteti. Eü. Törvény: (1997/CLIV 20§(6) .A beteg nem utasíthatja vissza az életfenntartó vagy életmentő beavatkozást, ha várandós és előre láthatóan képes a gyermek kihordására.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!