Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy tudom megtiltani, hogy...

Hogy tudom megtiltani, hogy megcsászározzanak és tönkretegyenek egy életre?

Figyelt kérdés

"császármetszés közben vágták meg a baba arcát"

Ma volt a TV-ben

2018. jan. 8. 18:24
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan ennyit szűrtél le a válaszokból? Képzeld múlt héten meg azt olvastam, hogy szülésnél egy korababa feje leszakadt.
2018. jan. 8. 19:01
 12/44 anonim ***** válasza:
100%

Az en babam buksijat is megvagtak,jo hosszan de szerencsere csak feluletesen,nem melyen.

Azert mert az elozo ket csaszarhegem irto nagyon vekony volt

De tudod mit,ha nem csaszaroznak aznap es elindul a gyerkoc,par fajas utan szetmegy a hegem,a gyerekem a hasuregbe kerul es vagy fogytekos lesz,vagy meghal mire kiveszik....

Gondolkodj mar egy kicsit...

2018. jan. 8. 19:03
 13/44 anonim ***** válasza:
97%

Mûtét elôtt alá kell írnid egy nyilatkozatot.

Elképzelem a jelenetet.

- Hölgyen, mennünk kell a mûtôbe, a baba szíve kritkusan lelassult, ki kell vennünk

- Nem, nem egyezek bele, nem akarom, hogy tönkretegyék az életem

- Értse meg, a babája nem fogja kibírni, ki kell venni

- Leszarom, nem írok alá semmit!

...

2018. jan. 8. 19:07
 14/44 anonim ***** válasza:
100%

A hülyeség meg a hatátok...

Az utcára ki se lépj kérdező!! Sokkal nagyobb az esélye, hogy elütnek, mint hogy így járjon a babàd...

De ha te inkább halott gyereket akarsz... bár ha vele halsz te is legalább egy hülyével kevesebb lesz 👏

2018. jan. 8. 19:08
 15/44 anonim ***** válasza:
86%

Megpróbálkozhatsz vele, hogy közöld a dokival, hogy nem engedélyezed a császárt, mikor veszélyben a baba, max a gyámügyesnek fogják kiadni a babádat születése után, súlyos gyermekveszélyeztés miatt.

(remélem ezt előadod majd a védőnőnek is, hogy ő is időben tudjon jelezni, legyen hely a csecsemőotthonban. És még a gyerek is jobban járna. Te nem vagy normális)

2018. jan. 8. 19:13
 16/44 anonim ***** válasza:
95%
Pff, egy szüléssel már úgyis mindenképpen tönkreteszed az életedet.
2018. jan. 8. 19:14
 17/44 anonim ***** válasza:
94%

13: Hát ez nagyon kemény!nem bírtam ki röhögés nélkül :D

Amugy igen mikor azt mondják császár alá kell irnod egy papírt(én erre nem emlékszem a Férjem mesélte).sürgősségi császárom volt,az volt a lényeg h Ő is és én is túleljem.....

2018. jan. 8. 19:23
 18/44 anonim ***** válasza:
74%
Menj abortuszra!!!! Az nem jár császármetszéssel! Bár előbb téged kellett volna abortálni.....
2018. jan. 8. 19:23
 19/44 babyboom567 ***** válasza:
100%

1.2. A beleegyezés

1.2.1. A terhes belegyezését azután kérjük a császármetszésbe, hogy bizonyítékokon alapuló információkkal láttuk el, tiszteletben tartva a nő méltóságát, szemléletmódját, kulturális közegét, mindamellett az adott klinikai helyzetet szem előtt tartva. (C)

1.2.2. A hazai Egészségügyi Törvény egyértelműen szabályozza a terhes jogait a beleegyezéssel kapcsolatban. Ennek megfelelően a cselekvőképes, 24. hetet betöltött terhesnek csak abban az esetben áll jogában elutasítani a császármetszés vagy egyéb beavatkozás elvégzését, ha azzal nem veszélyezteti magzata egészségét, testi épségét.

(Eü. Törvény: (1997/CLIV 17§(2)a .A beteg beleegyezésére nincs szükség abban az esetben, ha az adott beavatkozás vagy intézkedés elmaradása mások . ideértve a 24. hetet betöltött magzatot is . egészségét vagy testi épségét súlyosan veszélyezteti. Eü. Törvény: (1997/CLIV 20§(6) .A beteg nem utasíthatja vissza az életfenntartó vagy életmentő beavatkozást, ha várandós és előre láthatóan képes a gyermek kihordására.)

2018. jan. 8. 20:13
 20/44 anonim ***** válasza:
93%
Én meg neked tiltanám meg a gyerekvállalást. Nem vagy anyának való.
2018. jan. 8. 20:29
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!