Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt már valaki ilyen helyzetb...

Volt már valaki ilyen helyzetben? Milyen lett a baba születése után?

Figyelt kérdés

Rövid szakítás után rájöttem, hogy nem birok a párom nélkül élni és ő is így van ezzel. De ő közben kavart egy csajjal, aki régóta pályázott a páromra és a csaj terhes. Nem akarja elvetetni, meg már szerintem nem is lehet. Párom karácsonykor megkérte a kezem. Nyáron lesz az esküvőnk. De a csaj még mindig nyomul rá, nyomja, hogy a gyereknek apa kell, a párom anyját is felkereste, az anyját is maga mellé állította.

Most úgy fest én is terhes vagyok. Volt már valaki ilyen helyzetben?

2018. jan. 8. 10:42
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
83%

"De a csaj még mindig nyomul rá, nyomja, hogy a gyereknek apa kell, a párom anyját is felkereste, az anyját is maga mellé állította. "

"Remélem idővel az anyja is belátja és megenyhül. Próbálkozik ezzel azzal.Soha nem láthatja a párom a gyereket stb.."

Na, akkor mi van?

2018. jan. 8. 19:14
 32/35 anonim ***** válasza:
75%

Az első idézetben a párja anyjáról van szó.

A másodikban a csajról, azaz a srác összehozott gyerekének az anyjáról.

2018. jan. 8. 19:18
 33/35 anonim ***** válasza:
83%
Ja, és a többi meg csak szimpla érzelmi zsarolás a csaj részéről. (már ami igaz a sztoriból...))
2018. jan. 8. 19:19
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
31. vagyok, a szövegből az jön le, hogy a baba anyja, mert addig a babáról ír.
2018. jan. 8. 19:21
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

Két anyja?? UGYANÚGY fogod szeretni, mint a sajátod??

Látszik, hogy rettentő naiv vagy, és nincs gyereked.

Majd meglátod, ha a párod nem lesz otthon karácsonykor, mert a másik gyerekénél lesz, és a te saját gyereked szomorú lesz, meg sírni fog.

Vagy ha nagyterhesen nem lesz veled, mert babázik. Vagy szülés után nem lesz veled, mert a másik családjának is szüksége lesz rá.

Vagy ha valamit nem tudtok megvenni a gyermekednek, mert neki kétfelé kell keresni.

Ezeken gondolkozz már el!

Amúgy meg gratulálok, mert összeilletek. Megérdemlitek egymást.

És még annyi, ha valaki hullarészeg, annak nem áll fel, főleg nem csinál gyereket.

2018. jan. 9. 22:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!