Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt már valaki ilyen helyzetb...

Volt már valaki ilyen helyzetben? Milyen lett a baba születése után?

Figyelt kérdés

Rövid szakítás után rájöttem, hogy nem birok a párom nélkül élni és ő is így van ezzel. De ő közben kavart egy csajjal, aki régóta pályázott a páromra és a csaj terhes. Nem akarja elvetetni, meg már szerintem nem is lehet. Párom karácsonykor megkérte a kezem. Nyáron lesz az esküvőnk. De a csaj még mindig nyomul rá, nyomja, hogy a gyereknek apa kell, a párom anyját is felkereste, az anyját is maga mellé állította.

Most úgy fest én is terhes vagyok. Volt már valaki ilyen helyzetben?

2018. jan. 8. 10:42
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, milyen naiv vagy. Nem annak a gyereknek lesz 2 anyja, hanem a tiédnek fél apja. Az a nő évekig oda sem fogja hozzátok engedni a gyereket és ezt meg is teheti. A férjed fog hozzájuk járkálni, te meg otthon fogsz bőgni.
2018. jan. 8. 18:19
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Igen utolsó, teljesen igazad van!

Kérdező, téged már nem tudlak kommentálni! Nagyon h.lye egy nő lehetsz, bocsánat...

Akkor egészségedre sok boldogságot, majd rájössz...

2018. jan. 8. 18:27
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Ja és te mit szólnál, ha mégis a másik nőt választja a párod? Mert ez is benne van a pakliban! Ugyanígy gondolod, hogy a te gyerekednek is akkor két anyukája lesz??
2018. jan. 8. 18:36
 24/35 A kérdező kommentje:
Semleges helyszínen fognak/ fogunk találkozni, valószínű a helyi családsegítőben. A lány a szüleivel él akik nem engedik be a páromat. Mi most külföldön élünk, tehát sajnos csak ritkán látja/látjuk majd a babát, akkor pedig vagy így vagy a párom anyukájánál ejtjük ezt meg. Az ügyvéd szerint 2-3 éves kora után lehet majd nálunk a kicsi az anyja nélkül( addigra mi is szeretnénk hazaköltözni).
2018. jan. 8. 18:37
 25/35 A kérdező kommentje:
Ez nincs benne a pakliban. Mi együtt vagyunk 8 éve. Hülye voltam és szakítottam vele. Amit kb már másnap megbántam. Összesen 3 hétig voltunk külön. De soha többet! Ő nagyon kikészült és én is!
2018. jan. 8. 18:38
 26/35 anonim ***** válasza:
95%
Mekkora duma, hogy részeg volt, és a csaj megerőszakolta gumi nélkül :D
2018. jan. 8. 18:40
 27/35 A kérdező kommentje:
Nem megerőszakolta, de ko volt az biztos. Ott voltak a barátnőim is. Látták milyen állapotban volt. Mikor ezt megtudtam, tudtam, hogy ez egy rossz döntés volt, másnap már beszéltünk rá pár napra már megvolt a munkánk itt kint. Ez elég nagy pofon volt mind a kettőnknek. Többet egy napot sem töltünk egymás nélkül :)
2018. jan. 8. 18:45
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Hiába véded, akkor is az volt az első dolga, hogy mással kefél.

Ha annyira KO akkor nem áll fel a bré, nemhogy még el is élvezzen

2018. jan. 8. 18:54
 29/35 A kérdező kommentje:
NAgyon remélem, hogy így van és nem a ő gyereke.Ebből a csajból kinézem. Nyugodtabb lenne az életünk az biztos.
2018. jan. 8. 18:58
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudod, hogy a lány szülei nem engedik be a párod? Szeretett volna oda járkálni és ezt megosztotta veled? Sántít a sztorid, mint ahogy a fenejó kapcsolatod....
2018. jan. 8. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!