Valaki ugyanebben a helyzetben 39 lassan 40 hetesen szük méhszáj es nagy baba miatt szülés megindítás?
Szia. Nekem első baba volt, 40+6-nál indítottak, mert semmi jelét nem adta, hogy ki szeretne jönni. 40+4-nél 4190g-ra tippelték.
Ekkor egy hete szűk 1 ujjnyira voltam csak nyitva.
40+6-nál OTT-re tettek, majd jöttek a fájások... pár óra múlva megvizsgáltak, bő egy ujjnyira lettem nyitva...és a magzatvíz is elment egyből, ami zavaros volt. órákkal később is csak szűk 2 ujjnyi voltam, állandóan emelték az oxit mégse nyíltam tovább, baba is a gyomromban volt, mert nem ment lefele és a szívhangja is sokszor leesett, így leállították az oxit és csökkentek a fájások és ritkultak is. Császár lett a vége. Nagy baba révén nem akarták tovább húzni, aminek részben örülök, mert ha nem megy hova eröltessük és a baba se volt már jól odabent :(
4160g és 55cm lett a kisfiam. Sajnálom, hogy nem sikerült normál úton megszülni, nekem sajnos nehezen megy a felépülés a császárból, de, ha muszáj akkor muszáj.
Szerintem a 12 óra vajúdással majdnem két infúziónyi oxi után és dokik piszkálgatása után úgy gondolom én megtettem mindent, hogy magától menjenek a dolgok, de sajnos nem sikerült.
Lehet jól reagálsz majd az oxira és szépen fogsz tágulni. Magától az indítástól nem kell tartani, gyakorlatilag ugyan az az eljárás mint, amikor elmegy a magzatvíz és nincsenek fájások..
Drukkolok, hogy jól sikerüljön és mindketten egészségesen essetek át ezen a folyamaton :)
3hetes nagyfiú anyukája ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!