Volt valaki ilyen helyzetben hogy a végefelé jöttek ezek a tünetek? Mi volt az oka? nem lett koraszülött a baba?
Szerintem ez tok normalis, barmikor elojohetnek tunetek es mar azert nagyobb is a terheles. Nekem mondjuk az elejen is hanyingerem volt, de megint visszajott, de most mas, ez most inkabb attol van, hogy nyomja a baba a gyomrom. Fejfajas is normalis tunet, foleg, ha front van. Legkozelebb mesz az orvoshoz, emlitsd meg neki, de en nem aggodnek a helyedben, szerintem minden rendben van :-)
Azert meg kulon irigyellek, hogy az elejen nem volt hanyingered :-)
33hkm
Nekem 30. héttől van hányingerem rednszeresen, de egyszer sem hánytam, sav is csak egy éjszaka gyötört, de akkro erős jóslók is jöttek mellé.
13. hétig inkább csak émelyegtem.
Valószínű ok lehet, hogy a baba nagy és elnyom mindent odabent. Ez normális a végefelé minden nehezebb és mindentől kivan a kismama :D
38+5-nél vagyok és már én is produkálok mindent amit lehet.
Kitartás és boldog babavárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!