Volt már valaki ilyen helyzetben? Milyen lett a baba születése után?
Rövid szakítás után rájöttem, hogy nem birok a párom nélkül élni és ő is így van ezzel. De ő közben kavart egy csajjal, aki régóta pályázott a páromra és a csaj terhes. Nem akarja elvetetni, meg már szerintem nem is lehet. Párom karácsonykor megkérte a kezem. Nyáron lesz az esküvőnk. De a csaj még mindig nyomul rá, nyomja, hogy a gyereknek apa kell, a párom anyját is felkereste, az anyját is maga mellé állította.
Most úgy fest én is terhes vagyok. Volt már valaki ilyen helyzetben?
Egy ismerősöm hasonló helyzetben volt. A kislánya és a másik nő kisfia között 3 hónap különbség volt.
A srác végül elvette az ismerősömet kicsivel a kislány születése után.
Annyiban más, mint a te helyzeted, hogy ő a másik csajjal is békében vált el, így a tesók jól ismerik egymást, nagymamánál gyakran vannak együtt (nagyi itt is jobban kedvelte a másik lányt, de az unokák között nem tesz különbséget), és bizony nyári szünetben is hol itt, hol ott vannak a gyerekek, kinek hogy van szabadsága.
meg lehet ezt oldani békésen is.
Igen ínyenc szituáció, gratulálok!
Igazából neked kell elgondolkozni rajta, hogy férjhez mész-e a pasihoz, illetve megtartod-e a gyereket.
Ha férjhez mész és megtartod, akkor mennyire fog zavarni a másik csaj jelenléte az életetekben (láthatás, gyerektartás, további aknamunka, esetlegesen a pasi visszahódítása, stb).
Én is csak ismerek egy ilyen szitut, unokatestvéremből lett végül feleség, a másik csajjal semmi.
Itt viszont a dolog pikantériája, hogy unokatesóm idén lesz 26, a másik csaj kb 31, az örömapa meg 52 éves...
En is voltam hasonlo szituban.
Az akkori parommal szetmentunk,aztan par het utan bombazott a bocsanatkereseivel,viraggal mindennel.mert o rajott,hogy mennyire szeret,es en vagyok elete ertelme.naivan bevettem akkor.aztan nemsokkal kesobb tok veletlenul megtudtam,hogy egy masik csajjal kavart abban a par hetben,es a csaj terhes lett tole.
Na akkor elgondolkodtam rajt,hogy mennyire szerethet ha massal hempergett egybol.en is szerettem es nekem eszembe sem jutott mashoz menni.elegge megviselt a szakitas.
Ezek szerint engem jobban.
Kidobtam.azota mar masik 2 nonek is csinalt gyereket es folyon valtogatja oket.hol az egyiknel lakik,hol a masiknal.
Gratulalok neked,sok eszed van.mit varsz egy ilyen embertol?turi nem mennek hozza,es foleg nem szulnek neki gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!