Ági83 kérdése:
Megmaradhat a baba? Valaki volt hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
Ma délelőtt görcsölgettem,délután barnázás. Mire a kórházba értünk már véteztem is. 6 hetes lehetek,szívhang még nincs. Kaptam utrogeston kúpot. Egy hét múlva kontroll. Volt így valaki? Mwgmatadt a baba,vagy megmaradhat?2017. jan. 26. 18:46
1/22 anonim válasza:
Hat hetes terhes voltam, mikor konkrétan elöntött a vér a wc-n, olyan szinten, hogy szinte kizubban belőlem hatalmas mennyiségű. Biztosra vettem, hogy elment a babám.A kórházban szépen ott volt a helyén az UH-n, és ez megismétlődött még 8 hetesen is. Ma 23 éves, 180cm, 90 kg-os gyönyörű fiam van. És akkor még nem is kaptam semmi bogyót csak hazaküldtek, hogy megvan, az a lényeg. 40 hétre született, 4200g-al, szóval no para :)
2/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez némileg megnyugtat. Nekem szabálytalan pezezsákot látott benne 5,3 mm-es crl. Meg még vsomó szám adat szerepel. Remélem minden rendben lesz!
2017. jan. 26. 19:19
3/22 anonim válasza:
Ebbol meg barmi lehet, nagyon drukkolok hogy minden rendben kegyen, sok peldat olvasok itt arra is hogy elmulik es minden oke. Fekudj viszont es ne eroltesd meg magad.
4/22 anonim válasza:
Nekem igen, segített az Utrogestan, Duphaston. De kicsit korábban kezdtem használni, mivel előtte volt 3 korai vetélésem. Szorítok.
5/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)
2017. jan. 26. 21:22
6/22 anonim válasza:
Szorítok neked kedves kérdező nagyon nagyon hogy minden rendben legyen ! Nekem volt egy kisebb mennyiségű vérzésem . Kesobb derült ki hogy a hüvely nyalkahartya ki volt szaradva, es kicsit begyulladt es ez vérzett ki! Nem volt a babanal semmi gond ! Nálad sem lesz !!! Szorítok neked !
7/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nagyon várnánk a picúrt! Ha holnap is vérzek érdemes bemenni újra a kórházba? Vagy várjak még? Konzroll egy hét múlva lesz.
2017. jan. 26. 21:43
8/22 anonim válasza:
Igen! Menj be nyugodtan ! Legyel csak erőszakos hogy nézzenek meg ha problémád van ! Inkább mint hogy idegeskedj , vagy nagyobb baj legyen ! En bemennek biztosan a helyedben .Gondolom aludni sem bírnal a nyugtalanságot különben hogy mi lehet odabent ! Szorítok nagyon ! Kívánom hogy minden rendben legyen es megnyugodhass!!
9/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megírom majd,hogy hyogy alakult! Én bízom benne, hogy minden rendben lesz! :)
2017. jan. 26. 22:06
10/22 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy én negatív leszek, de a szabálytalan petezsák nem jelent jót. Legalábbis nálam nem jelentett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!