Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt már valaki ilyen helyzetb...

Volt már valaki ilyen helyzetben? Milyen lett a baba születése után?

Figyelt kérdés

Rövid szakítás után rájöttem, hogy nem birok a párom nélkül élni és ő is így van ezzel. De ő közben kavart egy csajjal, aki régóta pályázott a páromra és a csaj terhes. Nem akarja elvetetni, meg már szerintem nem is lehet. Párom karácsonykor megkérte a kezem. Nyáron lesz az esküvőnk. De a csaj még mindig nyomul rá, nyomja, hogy a gyereknek apa kell, a párom anyját is felkereste, az anyját is maga mellé állította.

Most úgy fest én is terhes vagyok. Volt már valaki ilyen helyzetben?

2018. jan. 8. 10:42
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
94%

Nem, és nem is akarok! Csak abba gondolj bele, hogy a pasid anyagilag is felelős lesz két gyerekért. Meg állandóan képben lesz a másik csaj, mivel összeköti őket a közös gyerek. Láthatás alatt ki tudja, mivel próbálkozik. Vagy te fogod pátyolgatni mindkettőt, ha a férjecskéd hazaviszi. Nyaralások, szünetek, húsvét, karácsony: sose lesztek végig hármasban, ott a másik gyerek is, vagy lelép a férjed látogatásra.

Te meg 20 évig fogsz azon rugózni, hogy mikor sikerül a csajnak megszereznie a férjed, mikor hoznak össze még egy gyereket.

Én már vissza se fogadtam volna. De hogy se gyerek, se esküvő nem lenne, az biztos. A fene se akar egyedül nevelni elváltként egy gyereket.

2018. jan. 8. 12:30
 12/35 anonim ***** válasza:
91%

Jézusom! Nem, szerintem ilyen helyzetbe nem sokan kerülnek....

Te tényleg képes vagy így hozzámenni és gyereket szülni neki, hogy közben egy másik nő is meg fogja szülni az Ö gyerekét?? Én konkrétan beleőrülnék csak abba a tudatba is, hogy mással lefeküdt.. Nem hogy az első (mert a leírásodból úgy tűnik) gyereke egy másik nőtől születik miközben te is agyermekét várod?!!!!

Fuuuu, és megy vele szülni is??? Te meg majd ezt nyugodtan otthon megvárod????

Te belegondoltál egyébként mit vállalsz azzal, hogy lesz egy másik gyereke is, aki egykorú a tiétekkel? Sokan leírták előttem nagyvonalakban mire számíthatsz, láthatás,elkövetkezendő pár évtized?! Végülis csak az egész életed!

És simán hozzámész boldogan így?

2018. jan. 8. 12:45
 13/35 anonim ***** válasza:
92%
Ez nagyon gáz helyzet. Én biztosan nem maradtam volna egy ilyen pasival,nemhogy teherbe essek tőle.
2018. jan. 8. 12:50
 14/35 anonim ***** válasza:
93%

Bocs, de párod tehet róla, hogy gumi nélkül szexel valakivel.

Amúgy hiába vesz el téged, örökké ott lesz a gyereke egy másik nővel!

2018. jan. 8. 12:54
 15/35 anonim ***** válasza:
15%
Bírom mindenki milyen szent és jó életet él. Aztán a legtöbb lehurrogó válaszoló élete még gázabb. Van úgy az ember akkor jön rá mit veszített mikor már nincs.
2018. jan. 8. 13:05
 16/35 anonim ***** válasza:
85%

15... Igen

De van amikor nem lehet dolgokat visszacsinálni és tudomásul kell venni, hogy az a valami/ valaki már tényleg elveszett..

Ez az a helyzet

2018. jan. 8. 13:09
 17/35 anonim ***** válasza:
74%

Úgy viselkedtek, mintha a teherbeesés valami olyan dolog lenne, ami felett az embernek abszolút nincs hatalma és csak úgy "hopp" megtörténik.

1. A pasid egy idióta, hogy koton nélkül dugja bele a farkát olyan nőbe, akivel csak kavar és véletlen sem akar tőle gyereket.

2. Te is idióta vagy, hogy ilyen pasival másodjára is összeállsz.

3. Még nagyobb idióta vagy, hogy még gyereket is szülsz neki.

Komolyan mondom, ehhez csak gratulálni tudok.

2018. jan. 8. 17:23
 18/35 A kérdező kommentje:
Párom az éjszakára sem emlékszik annyira kiütötte magát (tehát itt majd lesz egy apasági teszt is ) miután szakítottam vele. NEkem is voltak mostoha szüleim és testvéreim nagyon jó a viszonyunk mai napig, olyanok mintha az édes szüleim, testvéreim lennének. A gyerek egyáltalán nem zavar. nem is fogom soha tiltani az apját tőle, sőt jöhet bármikor, ugyan úgy fogom őket szeretni!A babának 2 anyukája lesz, hiszen én is ott leszek neki mindig. Remélem idővel az anyja is belátja és megenyhül. Próbálkozik ezzel azzal. Soha nem láthatja a párom a gyereket stb.. Direkt elmentünk egy ügyvédhez, hogy mindent tisztán lássunk ( ha tényleg az ő gyereke ilyet nem tehet).
2018. jan. 8. 17:47
 19/35 A kérdező kommentje:
a szerelem idiótává tesz :) Idióta voltam, hogy szakítottam :(
2018. jan. 8. 17:48
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Na ezt azért te se hiszed, hogy semmire se emlékszik ugye? Ennyire nem vak a szerelem. A másik, amíg baba, addig a a párod megy a babához. Az anyósod már most a lány mellett áll, ha megszületik a pici, az is konfliktus forrás. A párod fizetésének egy része oda megy. Te még nagy hassal készülődsz, a párod meg a családja pedig ott fogja csodálni az első szülött gyereket, unokát. Ha ez neked olyan happy, akkor hajrá.
2018. jan. 8. 18:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!