Volt már valaki ilyen helyzetben? Milyen lett a baba születése után?
Rövid szakítás után rájöttem, hogy nem birok a párom nélkül élni és ő is így van ezzel. De ő közben kavart egy csajjal, aki régóta pályázott a páromra és a csaj terhes. Nem akarja elvetetni, meg már szerintem nem is lehet. Párom karácsonykor megkérte a kezem. Nyáron lesz az esküvőnk. De a csaj még mindig nyomul rá, nyomja, hogy a gyereknek apa kell, a párom anyját is felkereste, az anyját is maga mellé állította.
Most úgy fest én is terhes vagyok. Volt már valaki ilyen helyzetben?
Nem, és nem is akarok! Csak abba gondolj bele, hogy a pasid anyagilag is felelős lesz két gyerekért. Meg állandóan képben lesz a másik csaj, mivel összeköti őket a közös gyerek. Láthatás alatt ki tudja, mivel próbálkozik. Vagy te fogod pátyolgatni mindkettőt, ha a férjecskéd hazaviszi. Nyaralások, szünetek, húsvét, karácsony: sose lesztek végig hármasban, ott a másik gyerek is, vagy lelép a férjed látogatásra.
Te meg 20 évig fogsz azon rugózni, hogy mikor sikerül a csajnak megszereznie a férjed, mikor hoznak össze még egy gyereket.
Én már vissza se fogadtam volna. De hogy se gyerek, se esküvő nem lenne, az biztos. A fene se akar egyedül nevelni elváltként egy gyereket.
Jézusom! Nem, szerintem ilyen helyzetbe nem sokan kerülnek....
Te tényleg képes vagy így hozzámenni és gyereket szülni neki, hogy közben egy másik nő is meg fogja szülni az Ö gyerekét?? Én konkrétan beleőrülnék csak abba a tudatba is, hogy mással lefeküdt.. Nem hogy az első (mert a leírásodból úgy tűnik) gyereke egy másik nőtől születik miközben te is agyermekét várod?!!!!
Fuuuu, és megy vele szülni is??? Te meg majd ezt nyugodtan otthon megvárod????
Te belegondoltál egyébként mit vállalsz azzal, hogy lesz egy másik gyereke is, aki egykorú a tiétekkel? Sokan leírták előttem nagyvonalakban mire számíthatsz, láthatás,elkövetkezendő pár évtized?! Végülis csak az egész életed!
És simán hozzámész boldogan így?
Bocs, de párod tehet róla, hogy gumi nélkül szexel valakivel.
Amúgy hiába vesz el téged, örökké ott lesz a gyereke egy másik nővel!
15... Igen
De van amikor nem lehet dolgokat visszacsinálni és tudomásul kell venni, hogy az a valami/ valaki már tényleg elveszett..
Ez az a helyzet
Úgy viselkedtek, mintha a teherbeesés valami olyan dolog lenne, ami felett az embernek abszolút nincs hatalma és csak úgy "hopp" megtörténik.
1. A pasid egy idióta, hogy koton nélkül dugja bele a farkát olyan nőbe, akivel csak kavar és véletlen sem akar tőle gyereket.
2. Te is idióta vagy, hogy ilyen pasival másodjára is összeállsz.
3. Még nagyobb idióta vagy, hogy még gyereket is szülsz neki.
Komolyan mondom, ehhez csak gratulálni tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!