Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma mondták, holnap császár....

Ma mondták, holnap császár. Mire számítsak?

Figyelt kérdés
Szeretném a segítségeteket kérni, hogy császárnál mire számíthatok? Ma mondták, hogy már annyira el van meszesedve a méhlepény, hogy be kell avatkozni. Köszönöm a válaszokat.
2018. jan. 3. 16:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekem is pogis volt. Mentunk a szuleszetre, ott felvettek az adatokat, kiskonyvet, minden vackot elkertek, csomot kerdeztek.

At kellett oltozni egy korhazi haloingbe. Olyan hatul megkotosbe, semmi sem volt alatta. A cuccom egy szekrenyben volt elzarva.

Aztan volt egy elokeszito korterem. Ott voltunk tobben is.

Borotvalas, legfokepp bikini vonalnal! Jobb ha ezt otthon megoldjaton mert nem pelecselnek! Egy kis viz azt lemarjak! Bbbrrr

Majd infuziora tettek, katetert helyeztek fel meg ctg. Es igy vartuk a sorunkat.

A mutoben beadjak az erzestelenitot! Abszolut nem faj! Pikk-pakk megy mindegy olyan gyorsan!

Nekem elkezdtek, majd 7 perc utan mar kint volt a lanyom!

Vegul is mindennel egyutt 25 perc alatt vegeztek!

12 ora fekves aztan jobb ha osszekapja magat az ember!

;)

Minden jot!

Ha gondolod ird majd meg, hogy Te hogy elted meg!

2018. jan. 3. 22:41
 12/15 anonim ***** válasza:

Az érzéstelenítô elôtt tették fel neked a katétert? :O Ááá :(

Nekem utána, már a mûtôasztalon, semmit nem éreztem. Csak akkor láttam, hogy van, amikor felkelhettem a fekvésbôl és vinni kellett azt is.

Na meg a drain, az mindjuk elég undorító volt, szerencse, hogy másnap ki is vették.

A kivétel nem fáj, Kérdezô, ne aggódj :)

2018. jan. 3. 22:48
 13/15 anonim ***** válasza:

11-es vagyok! Ha engem kerdezel, igen elotte! Es nem volt valami kellemes!:(

Tulajdonkepp ez volt a legrosszabb az egeszben.

2018. jan. 4. 07:39
 14/15 anonim ***** válasza:

8-as vagyok

11-es hát sajnálom ám a katéter dolgot :S Nekem is már az érzéstelenítés után rakták be. A kiszedés meg semmi volt.

2018. jan. 4. 07:46
 15/15 anonim ***** válasza:

nekem is előtte tették be, de cseppet sem fájt, sztem ez is szülésznőn múlik.

Kérdező, ha még olvasod, nyugi, semmi gond nem lesz, miért is lenne, babázhatsz a végén, és biztosan nem lesz komplikáció, nem kell félni a műtéttől! Nekem kért császárom volt, életem legjobb döntése (na jó, az egyik ;) )

2018. jan. 4. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!