Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után szétnyílt a seb,...

Császár után szétnyílt a seb, mire számítsak?

Figyelt kérdés

1 hete császároztak. Ma mentem varratszedésre és mondta az orvosom hogy szétnyílt a heg :( Meg vagyok ijedve de nagyon. Egyelőre Tetran port tett rá és gézlapot, holnap menni kell újra. Kérdeztem kell-e újra varrni, azt mondta reméli nem. Lázam nincs, fájni kicsit fáj de nem vészesen.

Egyébként ez volt a 2. császárom, az elsőnél nem volt ilyen probléma.

Nektek volt ilyen? Ha igen hogyan és mennyi idő alatt gyógyult? Csak kötözésre és fertőtlenítésre kellett járni vele?

2012. máj. 31. 20:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem is ez volt kb két héttel a császár után, de én bevallom őszintén, nem mentem vele vissza a dokihoz. Úgy gondoltam, hogy amíg úgy érzem nincs nagy gáz, egyszerűbb ha várok a 6 hetes UH-ig. Bepanthen Plus-szal kenegettem naponta 2-3szor.

Végülis nem kellett vele foglalkozni a 6 hetes kontrollon, mert addigra begyógyult.

2012. máj. 31. 21:03
 2/2 A kérdező kommentje:

Szerencséd volt hogy magától gyógyult. Nekem a varratszedésnél mondta az orvos hogy szétnyílt, s hogy menjek másnap is (minden nap) kötözésre/fertőtlenítésre, így nem tudom megtenni hogy nem megyek :( Pedig nehéz mert az újszülött kisfiam kórházban van, a nagylányunk 2 éves s Őt is el kell látni, a Párom dolgozik...

Köszi a választ, bízom benne nekem is ügyesen gyógyul majd.

2012. jún. 1. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!