Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az első babám elég gyorsan...

Az első babám elég gyorsan meglett, mire számítsak a másodiknál?

Figyelt kérdés

Két éve a kisfiammal összesen 2,5 órát töltöttem a szülőszobán, igaz, csak a kétperces fájásoknál indultunk be (hosszú történet, miért.) Most vagyok a másodikkal a 37. héten, két ujjnyira vagyok nyitva, a kórház fél órára van tőlünk, ha nem túl nagy a forgalom, és mindenki (orvos, védőnő, anyukám) azzal stresszelnek, hogy ha otthon kivárom az ötperces fájásokat, ilyen előzményekkel lehet, hogy be sem fogunk érni, és szülhetek a kocsiban....

Komolyan, nem is magától a szüléstől félek, hanem attól, hogy az út szélén vagy otthon fog világra jönni a babám. Úgyhogy a kérdésem az: akinek az első könnyen, gyorsan lett meg, annak tényleg ilyen hipergyors volt a második? Vagy csak túloznak?

2012. márc. 14. 22:59
 1/4 anonim ***** válasza:
80%

Szia!

Az első babámnál 2-3 percesekkel értünk be a kórházba, én akkor pánikoltam, hogy a kocsiban fog kibújni.Ahogy beértünk, 3 óra múlva született meg.

2 év múlva szintén, akkor 2 óra múlva lett meg a baba.

Itt már nem pánikoltam, mert gondoltam csak nem fog ”kiesni” útközben, hiszen ugyanígy voltam az elsőnél.

A 3. is 2 órával a beérkezés után született. A legelső itthoni fájásoktól kezdve mindhárman 5-6 óra alatt megszülettek.

Tudom, így utólag butaság, ha mégis útközben szültem volna, már arra gondoltam, letiltom a bulvárnak való nyilatkozatokat.

Ha viszont a dokid is úgy látja helyesnek, akkor most próbálj meg előbb beindulni!

Én mentem volna korábban, de elszötymörögtem itthon az időt (zuhanyozás, hajmosás, még ezt-azt bepakolni…).

Sok boldogságot mindkét gyerekhez-:)!

2012. márc. 15. 05:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Az első babám a legelső fájástól számítva 4 óra alatt kibújt. Igaz 5 percesekkel kezdődött. A második 1,5 óra volt. Az 2-3 percesekkel kezdődött. A szülőszobában pár perce voltam benn, amikor a tolók jöttek.
2012. márc. 15. 10:44
 3/4 anonim ***** válasza:

1. baba 3.5óra

2. baba 50perc

3. baba 1.5óra (egy hónapos kismanó! :)))

A második szülés a leggyorsabb általában!

induljatok időben!!! :)

Gratulálok!!

2012. márc. 15. 16:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, akkor azért megpróbálok majd igyekezni. :)
2012. márc. 17. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!