Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Siófokon fogok szülni, mik a...

Siófokon fogok szülni, mik a szokások, mire számítsak?

Figyelt kérdés
Minden érdekel.
2012. febr. 14. 08:50
 1/3 Mókica84 ***** válasza:

Szia!Én is Siófokon fogok szülni és ez az első babám,így tapasztalataim nincsenek csak azt tudom leírni amit én is hallottam.

Babás szobák vannak ami azt jelenti h a baba 24h-ban veled van csak fürdetni viszik el.

pelust kap majd 5db/nap de popsitörlő kendőt azt neked kell vinned.Ruhácskája majd csak a hazamenetelnél fog kelleni.Állítólag csak szoptatni lehet a babákat cumit nem ajánlanak h használj.

Ha elfogatsz egy jó tanácsot akkor menj el az ÁNTSZnél szerveztet tanfolyamokra ahol bővebben elmondanak mindent mind a szüléssel kapcsolatban mind pedig a teendőket illetően,sőt a szülőszobát is megfogják mutatni.

Ezt az apás szülésre való felkészítő tanfolyam keretein belül minden hónap 4.keddjén 13kor tartják az ÁNTSZ tárgyalójában(ingyenes) és a újszülött tanfolyam is itt van minden hónap 2.keddjén szintén 13-i kezdettel.

Jó babavárást kívánok neked!

33hkm

2012. febr. 14. 09:21
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi, 3. baba lesz, nem akarok szülésfelkészítőre menni:)

Mindkettőt Kaposváron szültem, de most orvost váltottam és lehet, hogy Siófokon szülnék.

Van tusoló és wc a szobában?

2012. febr. 14. 09:36
 3/3 Mókica84 ***** válasza:

szia!

Igen van tusoló+Wc is a szobákban,egyébként ma voltam tanfolyamon ahol elmondták hogy 2-3ágyas szobák vannak de először mindig a két ágyas szobákat töltik fel :)

A kórházzal kapcsolatban az előzőekhez annyit tennék hozzá h evőeszközt és poharat érdemes még vinni mert ezt nem adnak és Wc papír se árt ha van a csomagban és hangsúlyozták a popsi törlőt is vinni kell

Boldog babavárást kívánok még egyszer :)

2012. febr. 14. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!