Menszi szerű fájásokat kimutat az nst? Számítsak rá hogy bent tartanak?
Szia!
Szülésznőm mondta vajúdás közbe, hogy a csat meghúzás erősségétől függ, hogy milyen erősségű fájást mutat a gép.
Mikor nst-re mentem a csaj nagyon meghúzta a hasamon, végig kitartott fájásokat mutatott, be is hívta a dokim, h én már bizony vajúdok. Dokim legyintett. Majd az utsó nst-nél (40+0) hazaküldött, h semmi, mire kiértem a kocsihoz, akkor jött az első fájásom.
Vajúdás közben (burokrepesztés+OTT) max 29%-os fájást mutatott, m a szülésznőm mondta, h itt a baba szívhangja a lényeg, az arcomon látszik igazából a fájás erőssége. :)
Könnyű, gyors szülést!
A fiammal szakrendelésre jártam nst-re, az utolsó nstm volt, a doki sápadtan hívott be, mert a szülés vége felé-kitolás előtt látni olyan görbéket, és nem szerencsés az sztkban megszülni...
Vígan csattogtam egyben a magánrendelésére 2nappal később, egy héttel később szültem csak meg, szülés közben olyan egyenes vonalakat rajzolt a gép közben meg a falat kapartam.
Lányommal dettó.
Ezeknek a ketyeréknek nem nagyon lehet hinni. Ha feküdtem, és szoros/laza volt minden fájást mutatott azt is amit nem éreztem, ha ültem kb semmit... másnak meg pont fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!